Devrek Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sezgin Gül kızını evlendirdi
Zonguldak’ın Devrek İlçesi Belediye Meclis Başkan Vekili Sezgin Gül’ün kızının düğününde ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve yüzlerce davetli bir araya geldi.
Devrek Hanyanı Restaurant da organize edilen düğün merasiminde Gül ailesinin kızı Gülsevil ile Esan ailesinin oğlu Faruk’un mutlu gününde yüzlerce davetli bir araya gelerek çiftlerin mutluluğuna ortak oldular. Düzenlenen düğün merasiminde; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Cinbir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nergiz Çelik, İl Genel Meclis Üyeleri, Devrek Belediyesi Meclis Üyeleri ile yüzlerce davetli davetli hazır bulundular.


Devrek Belediye Meclis Başkan Vekili Gül kızını evlendirdi
Bolu’da 3 bin 154 öğrenci LGS’de ter döktü
Bolu’da 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesindeki sınav başladı. Şehirde 3 bin 154 öğrencinin katıldığı sınavda zilin çalmasının ardından öğrenciler okul sıralarında veliler ise okulun çevresinde ter dökmeye başladı.
Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen merkezi sınav heyecanı başladı. Bolu’da da sınava girecek olan adaylar ve velileri, sabahın erken saatlerinden itibaren okulların önünde toplandı. İçeri giriş saatinin gelmesinin ardından polis ve gözetmenlerin eşliğinde sınıflara giden öğrenciler, 09.30’da sınavın birinci oturumuna katıldı. Zilin çalmasının ardından öğrenciler okul sıralarında veliler ise okulun çevresinde ter dökmeye başladı. LGS çerçevesinde düzenlenen sınavda birinci oturum 10.45’te sona erecek, ikinci oturum ise 11.30’da başlayacak. Bolu’da sınava, 3 bin 154 öğrenci katıldı.
“Sıkı bir şekilde çalıştı kardeşlerimiz bugün neticelerini almaya geldiler”
Sınav öncesinde kalemini unutan öğrencilere destek amacıyla okul önünde kalem dağıtan AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Tacettin Sirac Uzunöz, “Yeğenimizi sınava bırakmaya geldik. Hem de gençlik kolları olarak sınava gelen öğrenciler kalemlerini unutursa diye onlara da kalem hediye etmeye geldik. Sıkı bir şekilde çalıştı kardeşlerimiz bugün neticelerini almaya geldiler” dedi.
“Önemli olan bugün sınavının güzel geçmesi”
Kızını sınava getiren Aydın Tüfekçioğlu, “Kızım eylül ayından itibaren büyük çaba sarf etti. Bugün de sınava girecek. Kızım mühendis olmak istiyor. Ama lise hayatı nasıl geçer? Sonrasında ne düşünür? Değişebilir hedefleri. Önemli olan bugün sınavının güzel geçmesi” diye konuştu.

