Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize kaçan terliğini kurtarmak için can verdi

blank
Zonguldak’ta Kızlar Plajı’nda deniz kenarında akıntıya kaptırdığı tekliğini kurtarmak için girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden Rasim Ünal (31) memleketi Karabük’te son seyahatine uğurlandı.
Edinilen bilgiye nazaran olay, dün öğle saatlerinde Zonguldak’ın Kızlar Plajı’nda meydana geldi. Teze nazaran, gezmek için eşi ile birlikte Zonguldak’a giden 31 yaşındaki Rasim Ünal, dalgalı olan denizde kumsalda gezerken, ayağındaki terliği çıktı. Bu sırada dalgalarla birlikte sürüklenen terliğini kurtarmak için denize giren genç, bir anda dalgaların ortasında çırpınmaya başladı. Eşinin çığlıkları sonucu Ünal’ın çırpındığını gören vatandaşlar çabucak durumu kıyı güvenlik ve sıhhat gruplarına haber verdi. Olay yerine gelen kıyı güvenlik takımları ve vatandaşlar Rüstem Ünal’ı denizden kurtararak bota çıkardı. Botla sıhhat gruplarına teslim edilen Ünal, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine götürüldü. Ünal, burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Otopsi süreci tamamlanan Rasim Ünal’ın cenazesi daha sonra Karabük’e getirildi. Merkeze bağlı Yeşilköy mescidinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Ünal’ın cenazesi gözyaşları ortasında köy mezarlığında toprağa verildi.
Denizde boğularak hayatını kaybeden 31 yaşındaki Rasim Ünal’ın Kastamonu Üniversitesi’ne bağlı Araç Meslek Yüksek Okulunda güvenlik vazifelisi olarak çalıştığı öğrenildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrek Kaymakamı Evlice, huzurevi sakinleriyle vedalaştı

Balıkesir’in Havran ilçesine tayini çıkan Devrek Kaymakamı Muhammet Evlice, ilçeden ayrılmadan evvel Devrek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan yaşlılarla bir ortaya gelerek vedalaştı.
Görev mühleti boyunca ilçede yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Kaymakam Evlice, yeni misyon yeri öncesi Devrek Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Evlice, onların hayır duasını aldı. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, huzurevi idaresi ve yaşlılar, Kaymakam Evlice’ye bugüne kadar gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti. Yaşlılar, "Yeni vazife yerinizde muvaffakiyetler diliyoruz, hakkınızı helal edin" diyerek Kaymakam Evlice’yi uğurladı.
Devrek’teki misyonunu tamamlayan Muhammet Evlice’nin önümüzdeki günlerde Balıkesir’in Havran ilçesindeki vazifesine başlayacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin