
Zonguldak’ta Kızlar Plajı’nda deniz kenarında akıntıya kaptırdığı tekliğini kurtarmak için girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden Rasim Ünal (31) memleketi Karabük’te son seyahatine uğurlandı.
Edinilen bilgiye nazaran olay, dün öğle saatlerinde Zonguldak’ın Kızlar Plajı’nda meydana geldi. Teze nazaran, gezmek için eşi ile birlikte Zonguldak’a giden 31 yaşındaki Rasim Ünal, dalgalı olan denizde kumsalda gezerken, ayağındaki terliği çıktı. Bu sırada dalgalarla birlikte sürüklenen terliğini kurtarmak için denize giren genç, bir anda dalgaların ortasında çırpınmaya başladı. Eşinin çığlıkları sonucu Ünal’ın çırpındığını gören vatandaşlar çabucak durumu kıyı güvenlik ve sıhhat gruplarına haber verdi. Olay yerine gelen kıyı güvenlik takımları ve vatandaşlar Rüstem Ünal’ı denizden kurtararak bota çıkardı. Botla sıhhat gruplarına teslim edilen Ünal, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine götürüldü. Ünal, burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Otopsi süreci tamamlanan Rasim Ünal’ın cenazesi daha sonra Karabük’e getirildi. Merkeze bağlı Yeşilköy mescidinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Ünal’ın cenazesi gözyaşları ortasında köy mezarlığında toprağa verildi.
Denizde boğularak hayatını kaybeden 31 yaşındaki Rasim Ünal’ın Kastamonu Üniversitesi’ne bağlı Araç Meslek Yüksek Okulunda güvenlik vazifelisi olarak çalıştığı öğrenildi.


0
Denize kaçan terliğini kurtarmak için can verdi
0
0
Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

