Denizbank ATM’sinden ödeme yapmak isterken hırsızın hedefi oldu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Denizbank ATM’sinden ödeme yapmak isterken hırsızın hedefi oldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Denizbank’ın Şubesi’nde meydana gelen olayda, özel bir işyerinde asgari ücretle çalışan Hülya Malçok (40) hırsızın hedefi oldu. Kredi kartının borcunu ödemek isterken ATM’ye yükleme yaptığı sırada sorun yaşayan Malçok, bankaya girip yardım istedi. Bu sırada ATM’nin parayı geri verdiğini gören hırsızlık şüphelisi; parayı alıp kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansırken polis hırsızlık zanlısını her yerde arıyor.

İlçede bir işyerinde asgari ücretle çalışan 40 yaşındaki Hülya Malçok, geçen 7 Mayıs’ta kredi kartı borcunun asgari ödemesini yapmak için bankanın ATM’sine 8 bin 770 lira yatırdı. Ancak işlemi gerçekleştirdiği sırada sorun yaşayınca şubeye girip yetkililerden yardım istedi. Bu sırada ATM parayı geri verdi. ATM’nin önüne gelen şapkalı ve kimliği belirsiz bir kadın, 8 bin 770 lirayı alarak kayıplara karıştı. Yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatan Malçok, “Denizbank’ta 7 Mayıs tarihinde işlem yapıyordum. Kredi kartının asgarisini ödemeye çalışıyordum. Son ödeme günüydü. 8 bin 770 lirayı ATM’ye taktım. İşlem yapamadım. Banka direk parayı içeri aldı. İçeri aldıktan sonra da kartım da içeride kaldı” dedi.

Güvenlik görevlisinin kartını geri verirken bilgilerinin alındığını ifade eden Malçok, ertesi gün bankadan gelen telefonla şoke oldu. Malçok, banka yetkililerinin kendisine “Paranızı bir kadın aldı. Savcılığa başvurun” dediklerini belirtti.

Malçok, savcılığa giderek şikayetçi oldu. İki çocuk annesi Malçok, mağduriyetinin giderilmesi için yetkililerden yardım beklediğini ifade ederek, “Çocuklarım var. Çocuklarımın rızkını yedi sonuçta. Bir şekilde bana yardımcı olmanızı istiyorum. Kurban Bayramı öncesi alışverişimiz var. Çocuklarım var ya onların ihtiyaçları var. Sonuçta kartımızı zaten zor ediyoruz. Yani bir şekilde bana yardımcı oluruz” ifadeleriyle yaşadığı zorlukları dile getirdi.

İhbar üzerine başlatılan soruşturmada güvenlik kameraları incelemeye alınırken 8 bin 770 lirayı alan kadın her yerde aranıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin