Düzce’de yeni yılda polis ekiplerince şok uygulamalar yapıldı. Denetime girenlere polis ekiplerince çikolata dağıtıldı.
Türkiye’nin dört bir yanında coşku ile kutlanan yeni yıl için Düzce’de de farklı lokasyonlarda etkinlikler düzenledi. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şehrin farklı noktalarında da şok denetimler yapıldı. Yapılan denetimlerde sürücülerin belgeleri kontrol edilirken, alkol testi de yapıldı. Etkinlik alanlarından çıkan sürücülere yapılan denetimlerde alkolsüz olan sürücülere kurallara uymalarından ötürü polis ekiplerine çikolata ikram edildi. Polisler sürücülerin yeni yılını kutlarken, davranışlarından ötürü de teşekkür edildi.


Denetime girenler ceza yerine çikolata yedi
Köpeğe çarpmamak için yaptığı manevra hayatına mal oldu
Rize’nin Pazar ilçesinde dün gece bir kişi yolda önüne çıkan köpeğe ATV aracıyla çarpmamak için manevra yapınca meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.
Kaza dün gece saat 23.00 sıralarında Ardeşen-Pazar Karayolu’nun Hamidiye mevkiinde Özgür Çay Fabrikası önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ATV aracıyla seyir halinde olan Orhan Kara (43), yolda bir anda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca aracıyla takla attı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kara, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kara, bugün Cuma namazına müteakip Ardeşen Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

