blank
Berkay Doğan tarafından
18 Aralık, 2024 14:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Demir Çelik Anadolu Lisesi İnşaatı Sona Yaklaştı

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, hayırsever iş insanı Bayram Demir ile birlikte Yenişehir Mahallesinde bulunan Topçugiller Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından inşa edilen 20 derslikli Demir Çelik Anadolu Lisesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, inşaat alanında son durumu değerlendiren Akbaş ve Demir, projeyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. İnşaatın belirlenen takvim çerçevesinde tamamlanacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Akbaş, hayırsever iş insanı Bayram Demir’e eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Akbaş, “Bu tür destekler, eğitim kalitemizi yükseltmek ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sağlamak adına büyük önem taşıyor. Bayram Demir Bey’e eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

“Gökyüzünden Türkiye Güzellikleri” Samsun’da sergileniyor

"Gökyüzünden Türkiye Güzellikleri" fotoğraf standı Samsun Tütün İskelesi önünde vatandaşlarla buluştu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Kültür Yolu Festivalleri’nin 4’üncü durağı olan Samsun’da Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin (TFMD) hazırladığı "Gökyüzünden Türkiye Güzellikleri" fotoğraf standı vatandaşlarla buluştu.
Adana, Manisa ve Şanlıurfa’dan sonra Samsun’a gelen stant Türkiye’nin 20 farklı kentinde 7 ay boyunca Kültür Yolu Festivalleri’ni renklendirecek. Samsun’da 21- 29 Haziran tarihleri ortasında vatandaşların ziyaretine açık olacak stantta Türkiye’nin farklı coğrafyalarında drone ile çekilmiş Türkiye’nin hoşluklarını anlatan fotoğraflar yer alıyor. İstanbul’da Kız Kulesi’nden, Bergama’da Pergamon Antik Kenti’ne, Denizli’de Pamukkale’den Rize’de Pokut Yaylası’na, Konya’da Eber Gölü’nden Ankara’da Nallıhan’a, Isparta’da Lavanta Hasadı’ndan, Burdur’da Salda Gölü’ne, Çanakkale’de Şehitler Abidesi’nden Nevşehir’de Kapadokya’ya Türkiye’nin gökyüzünden hoşluklarının yer aldığı stantta 27 fotoğrafçıdan 42 fotoğraf bulunuyor. TFMD’ nin 40 yıldır aralıksız düzenlediği "Yılın Basın Fotoğrafları" müsabaka tertibi içerisinde ülke tanıtımına katkı sunmak ismine 10 yıldır yapılan "Türkiye Güzellikleri" müsabakasında "Gökyüzünden Türkiye Güzellikleri" fotoğrafları farklı bir kategori olarak yarışıyor. Stantta yer alan fotoğraflar, her yıl 5 binden fazla yapıtın katıldığı bu müsabakaya gelen fotoğraflardan oluşan arşivden seçiliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin