Değirmenci'den Mazbata Sonrası İlk Mesaj - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2022 13:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Değirmenci’den Mazbata Sonrası İlk Mesaj

Özçelik İş Sendikasında geçtiğimiz hafta sonu yapılan Genel Kurul’da yeniden Genel Başkan seçilen Yunus  Değirmenci ve ekibi mazbatayı aldı. Başkan Yunus Değirmenci mazbatayı almasının ardından yazılı bir açıklama yaptı.

Özçelik-İş Sendikası’nın 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılan 15. Olağan Genel Kurulunda yeniden seçilen Genel Başkan Yunus Değirmenci, genel yönetim kuruluyla birlikte mazbatayı alır almaz, bütünleştirici ve kucaklayıcı bir mesaj yayınladı.
“SENDİKAMIZ VE ÜLKEMİZ İÇİN TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANI BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE TAŞIYACAĞIZ”

Genel Başkan Yunus Değirmenci  açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Sizlerin destek ve katkılarıyla, seçmiş olduğunuz üst kurul delegelerimizin geniş katılımıyla, Sendikamız Özçelik-İş’in 15. Olağan Genel Kurulu’nu 16-17 Temmuz tarihlerinde Ankara’da, büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Özçelik-İş ve Hak-İş bayrağını, üst kurul delegelerimizin büyük destek ve teveccühleriyle bir kez daha teslim almış bulunmaktayız.
Bu süreçte, şahsıma ve ekibime destek veren, vermeyen, Genel Kurulumuzun demokratik bir ortamda yapılmasına katkı sunan, derdi sadece Özçelik-İş ve Hak-İş’in mağdur ve mazlumu gözeten anlayışına sahip çıkmak olan tüm üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.
Enerji tüketen bir seçim atmosferinden çıkarak, tüm teşkilatımızla omuz omuza, sahalarda, sözleşme masalarında mücadele etmek, bizlerden beklentileri olan üyelerimize canla başla hizmet etmek, sendikasız, güvencesiz ve düşük ücretli metal emekçilerini Özçelik-İş çatısı altında birleştirmek, en öncelikli görevimiz ve hedefimiz olacaktır.

“ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ, HESAPLAŞMAYACAĞIZ”
Yolumuzun uzun, sorumluluğumuzun ise ağır olduğunu biliyoruz.
Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kimseyle hesaplaşmayacağız. Bu sendika için, bu ülke için taş üstüne taş koyanı, başımızın üstünde taşıyacağız.
Bizlere emanet edilen makamların ağırlığına uygun olarak, herkesi kucaklayacağız. Her bir üyemizin bizlere yüklemiş olduğu bu değerli misyonu hayata geçirmek için, gece-gündüz, kar-kış demeden, büyük bir gayret ve kararlılıkla çalışacağımızdan asla şüpheniz olmasın.
Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle, günümüz ağır ekonomik şartlarını da göz önünde bulundurarak, aşılmaz yolları aşacağımıza, üyelerimizin refahını artıracağımıza olan inancımız sonsuzdur.
Önümüzdeki bu yeni dönemde, sendikamızın yeni yönetimi olarak, geçmişte olduğu gibi üye ve çözüm odaklı bakış açısıyla, kaos, kargaşa ve kavga karşıtı bir yaklaşımla, emekçilerin huzur ve mutluluğu için çaba sarf eden herkesle yol yürüyerek, çalışma heyecanı ve hırsı büyük olan yeni yönetimimiz ve kadrolarımızla, emekçiler adına çalışmalar yapmak için sabırsızlandığımızı ifade ediyor, yeni dönemin başta üyelerimiz olmak üzere tüm emekçilere, sendikamıza, Konfederasyonumuz Hak-İş’e, işyerlerimize, çalışma hayatına ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi gerceklestirildi bEGjP6xO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, İl Jandarma Komutanı Alb. Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in katılımıyla “Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen suçla mücadele operasyonları ele alındı. Güvenlik güçlerinin sahadaki çalışmaları ve operasyonel faaliyetleri değerlendirildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamaların da masaya yatırıldığı toplantıda, alınacak önlemler ve koordinasyon çalışmaları üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin