D100’de otomobil ile çarpışan traktör takla attı: 4 yaralı - Karabük Haber Postası
d100de otomobil ile carpisan traktor takla atti 4 yarali gMgdQ4TO jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

D100’de otomobil ile çarpışan traktör takla attı: 4 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda traktör ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 Karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde seyir halindeki sürücüleri öğrenilemeyen 37 DU 039 plakalı traktör ile 34 DS 8931 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada traktör ve otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte hastaneye anne ve bebek sagliginda iki basari belgesi FAHQ9Kvn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te hastaneye anne ve bebek sağlığında iki başarı belgesi

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” kapsamında iki ayrı teşekkür belgesi alırken “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi” unvanını kazandı.

Anne, bebek ve çocuk sağlığı hizmetleri çerçevesinde emzirmeyi korumak, desteklemek ve özendirmek amacıyla yürütülen program kapsamında hastane, ulusal değerlendirme ekiplerince incelendi.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda hastanenin hem “Bebek Dostu Hastane” hem de “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi” unvanlarını koruduğu tescillendi.

Hastanenin sürdürülebilir başarıları dolayısıyla verilen teşekkür belgeleri, Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara tarafından, Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir’e takdim edildi.

Törene, Karabük Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Nermin Seçilmiş de katıldı.

İl Sağlık Müdürü Kara, törende yaptığı konuşmada anne sütünün önemine dikkat çekerek, “Hastanemizin hem genel hizmetlerde hem de en kritik birimlerden biri olan yenidoğan yoğun bakım ünitesinde ‘Bebek Dostu’ unvanını koruması, ilimizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini göstermektedir. Bebeklerimize hayatın başında en doğru desteği sunan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin