Ciple çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Şubat, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te araba ile cipin çarpışması sonucu yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza Alpaslan Caddesinde meydana geldi. F.Ö. yönetimindeki 78 AAP 764 plakalı cip, C.N.K. yönetimindeki 06 KA 4190 plakalı arabayla çarpıştı. Kazada araba şoförü ile yolcu olarak bulunan D.M.O yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis grupları sevk edildi. Yaralılar kendi imkanları ile hastaneye başvururken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İşletmelere Fiyat ve Ruhsat Denetimi

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Karabük Ticaret İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir genelindeki kafe, restoran ve lokantalarda fiyat etiketi ve ruhsat denetimlerine aralıksız devam ediyor.

blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Şubat, 2025 15:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vatandaşların güvenli ve adil hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, işletmelerin fiyat tarifeleri,ruhsat durumları inceleniyor.

Denetimler sırasında işletmelere, yürürlükteki mevzuata uyulması konusunda bilgilendirme yapılırken, tespit edilen eksiklikler için gerekli uyarılarda bulunuldu. Yetkililer, bu tür denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirterek, işletmelerin kurallara uygun şekilde hizmet vermesinin önemine dikkat çekti.

 “VATANDAŞLARIMIZIN HAKKINI KORUMAK ÖNCELİĞİMİZ”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yapılan denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli ve adil hizmet almasının öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı. Başkan Çetinkaya, “Belediye olarak halkımızın haklarını korumak, esnafımızın da kurallara uygun şekilde faaliyet göstermesini sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimiz ve ilgili kurumlarımızla birlikte düzenli olarak denetimler gerçekleştirerek hem işletmelerin mevzuata uygun hareket etmesini sağlıyoruz hem de vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçiyoruz” dedi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.