Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ağustos, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cip evvel araba ile römorka çarptı, sonra istinat duvarını yıktı: 1 yaralı

Kastamonu’da şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, yol kenarındaki araba ile römorka çarpıp istinat duvarını yıktı. Kazada cip şoförü yaralandı.
Kaza, Kastamonu vilayet merkezi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Narin Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, H.A. yönetimindeki 34 ACJ 043 plakalı Audi marka cip, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarında park halinde bulunan araba ile römorka çarptı. Çarptığı römorku sürükleyen cip, istinat duvarını yıktı. Kazada cip şoförü H.A. yaralandı.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan H.A., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan cip alımlı yardımı ile kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin