Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Mart, 2015 15:28 tarihinde yayınlandı
0

CHP’Lİ Cevdet Akay’dan Üyelere Teşekkür

CHP’de Karabük’te yapılan ön seçimde Cevdet Akay birinci olarak çıkarak, kendisine güvenenleri asla mahcup etmeyeceğini söyledi.
Karabük’te 3 milletvekili aday adayının yarıştığı ön seçimde 763 oy alarak 1. sırada yer alan Cevdet Akay, üyelere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.
Akay, “Genel seçimlere aday belirleme kapsamında 29 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirdiğimiz demokrasi şöleninde üyelerimiz vermiş oldukları güven ile şahsımı Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilliği sıralamasında 1. sıraya layık görmüşlerdir. Şahsıma duydukları güven ve teveccüh için tüm üyelerimize, bölgemizdeki tüm hemşerilerimize, bizleri bu yolda yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, sevenlerimize yakınlarımıza ve Cumhuriyet Halk Partisi ailesine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Şimdi 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için sahaya inerek var gücümüzle çalışmalarımıza başlayacağız. Partimizin Karabük’ten milletvekili çıkarması adına birlik olup 7 Haziran’a kadar teşkilatlarımızla birlikte çalışacağız ” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
teknofestte ikinci olan artvin fen lisesi ogrencileri roket projesiyle bu yil birinciligi hedefliyor 4CKcDmDJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

TEKNOFEST’te ikinci olan Artvin Fen Lisesi öğrencileri roket projesiyle bu yıl birinciliği hedefliyor

Artvin Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı roket projeleri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergilenirken, gençlerin hedefi TEKNOFEST’te şampiyonluk oldu.

Artvin Fen Lisesi’nde “TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı” kapsamında düzenlenen fuarda, öğrencilerin yıl boyunca öğretmenleri rehberliğinde hazırladığı 19 proje ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fizik, kimya, biyoloji, matematik ve teknoloji alanlarında hazırlanan projeler arasında özellikle roket çalışmaları yoğun ilgi gördü.

Okul bahçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan roketlerin daha küçük ölçekli deneme uçuşları da gerçekleştirildi. Güvenlik önlemleri altında yapılan denemelerde roketler başarılı şekilde havalanırken, öğrenciler ve öğretmenler denemeleri alkışlarla takip etti. Başarıyla tamamlanan gösteri, fuara katılanlardan büyük beğeni topladı.

Okul Müdürü Erdoğan Öztürk, yaptığı açıklamada “Artvin Fen Lisesi olarak yalnızca akademik başarıya değil, öğrencilerimizin bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimine de büyük önem veriyoruz. Bilim Fuarı kapsamında 44 öğrencimiz ve 12 danışman öğretmenimizle birlikte hazırladığımız 19 projeyi sergiliyoruz. Okulumuzda keman çalan da bizim öğrencimiz, bilimsel projeleri hazırlayan da bizim öğrencimiz. TEKNOFEST roket yarışmalarında da önemli çalışmalar yürütüyoruz. Öğrencilerimizin hazırladığı mini roket gösterisi beklentilerimizin üzerinde geçti. Geçtiğimiz yıl TEKNOFEST roket yarışmalarında ikinci olduk. Bazı teknik aksaklıklara rağmen önemli bir başarı elde ettik. Bu yıl daha iddialıyız. Öğrencilerimiz büyük emek veriyor. Hedefimiz TEKNOFEST’te birincilik elde etmek” ifadelerini kulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin