7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Karabük Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Fikret Gökçe’ye olan ilgi CHP’de tabanında her geçen gün artarken, Gökçe’nin Pazar günü yapılacak olan ön seçim’den istediğini alacağı ifade ediliyor.
CHP üyeleriyle sürekli temas halinde olan Fikret Gökçe; kendisine gösterilen güvene layık olacağını ifade ederek, kavgacı değil, birleştirici bir politika yürüteceğini söyledi.
Gökçe yaptığı açıklamada; “Partimiz yetkili organlarının Karabük gibi birçok ilimizde ön seçim kararı alması memnuniyet vericidir. CHP’ye yakışan da ilkeleri ile uyumlu olacak şekilde seçimlerin daha özgür ve demokrat şekilde yapılabilmesini sağlamaktır. Bu ön seçim kararı o kadar isabetlidir ki daha şimdiden parti içerisinde rekabet ve heyecan ortamı oluşturmuş, şu andan itibaren parti içerisinde 7 Haziran seçim atmosferine girilmiştir. Benim anlayışımda, siyaset ilkeler ve idealler için yapılırsa anlam kazanır ve başarılı olur. Bencil siyaset olmaz. Kişiye göre siyaset olmaz. Siyasette kırgınlık da olmaz. Sırası gelen hizmet edecek ve bayrağı devredecektir. Siyaset kişisel menfaat yeri değil, fedakarlık yapma yeridir. Buna böyle bakmak lazım. Hizmet adına, her kim olursa olsun, kendi partililerimiz, diğer partilere gönül veren vatandaşlarımız, tüm halkımız için her zaman ve her yerde en ulaşılabilir isim olacağım” dedi.


CHP’de Fikret Gökçe Farkı
Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.
Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

