Reklam
Reklam
CCC
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Mart, 2026 13:26 tarihinde yayınlandı
0

CHP Merkez İlçe Başkanı Yavuz, Basınla iftarda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, ramazan ayının birlik ve beraberlik mesajları çerçevesinde Karabük basınının temsilcileriyle iftar programında bir araya geldi.

Şehir merkezindeki Çatı Kafe’de düzenlenen iftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan  Başkan Yavuz, demokrasinin güçlenmesinde ve halkın doğru bilgiye ulaşmasında yerel basının oynadığı kritik role dikkat çekti. Basın mensuplarının zor şartlar altında büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Yavuz, “Sizler sadece haber aktaran değil, aynı zamanda şehrimizin vicdanı ve sesisiniz. Ramazan ayı gibi mübarek bir ayda, şehrimizin gerçeklerini sayfalarına ve ekranlarına taşıyan siz değerli basın emekçileriyle bir arada olmaktan mutluluk duydum. İftar davetine katıldığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Samimi bir atmosferde geçen iftar programında gazeteciler de, davetlerinden dolayı Başkan Yavuz’a teşekkür ederek, bu tür buluşmaların diyalogun güçlenmesi adına önemli olduğunu vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
IMG 5234
İsmail AKCA Avatarı
İsmail AKCA
29 Mayıs, 2026 17:31 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

CHP’de MUTLU SON, AKAY’ı da HARCADILAR

Bayram denildiğinde ilk akla; birlik, beraberlik gelir.

Ama görünen o ki Karabük’teki CHP bayramlaşmasında ne bayram vardı ne de birlik-beraberlik havası…

CHP’de Bayramlaşma değil, Hesaplaşma vardı…

Günlerdir parti içinde kaynayan kazan, bayramın ikinci günü iyice taşmış oldu. Herkesin gözü bir kişiye çevrildi;

Karabük Milletvekili Cevdet Akay’a…

İşin garibi şu…
Ankara’da çıkıp ekonomi konuşurken, bütçe açığını anlatırken, hükümete yüklenirken alkışlanan Akay, iş parti içi meseleye gelince bir anda hedef tahtasına kondu. Dün omuz omuza yürüyenler bugün dönüp oklarını Akay’a çevirdi.

Karabük siyasetini bilen bilir…
Bu şehirde adamı önce sırtına vurup överler, sonra sessiz sessiz ayağının altındaki taşı çekiverirler…

Bayramlaşma programında yaşanan görüntü de tam olarak buydu.

Sanki önceden hazırlanmış bir senaryo vardı.
Bir taraf vitrine çıkarıldı, bir taraf ise eleştiri oklarının hedefinde kaldı.

Özgür Özel’in övgüler dizdiği Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ön plana çıkarılması tesadüf değildi. Verilen fotoğraf da verilen mesaj da çok açıktı. Parti içinde yeni bir denge kuruluyor, eski hesaplar yeniden açılıyor.

Hali hazırda; birkaç gün önce eski il başkanlarından Erdoğan Dinçel’in çıkıp milletvekilini hedef alan sözleri boşuna değildi. O açıklamalar bugün yaşananların adeta fragmanıymış.

Aslında Karabük CHP’de biz bu senaryoyu 2023 seçimleri öncesinde de seyrettik.

2023 seçimleri öncesinde kimlerin kimlere çelme taktığını, kimlerin birbirinin kuyusunu kazdığını herkes gördü. Şimdi aynı filmin yeni sahnesi oynanıyor.

Ama burada sorulması gereken esas soru şu:

Parti gerçekten iktidarla mı mücadele ediyor, yoksa kendi içinde birbirini mi yiyor?

Çünkü vatandaş pazardaki yangını konuşuyor, emekli geçim derdini konuşuyor, genç işsizliği konuşuyor…

CHP’de ise hâlâ koltuk hesabı, ekip kavgası, adam harcama operasyonu konuşuluyor.

CHP genel merkezinde bugün yaşanan Kılıçdaroğlu – Özel koltuk savaşının yansımasını Karabük CHP fırsat bildi, Cevdet AKAY’ın yukarıdan dayatma ile gönderildiği iddia edenler ve Milletvekilliğini hazmedemeyenler adam yeme operasyonuna başladı.

Başardı mı?

Kesinlikle başardı…

Bugün AKAY’ı HARCADILAR, şimdi sıradaki KİM?