Reklam
Reklam
674d718ce3652
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
02 Aralık, 2024 11:37 tarihinde yayınlandı
0

CHP Karabük İl Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

CHP Karabük İl Başkanlığı, Cumartesi günü İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Konferans Salonu’nda İl Danışma Kurulu Toplantısını düzenledi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya, CHP Parti Meclisi Üyesi Melisa Uğraş, Genel Merkez adına katılarak destek verdi.

GÜÇLÜ KATILIM VE ÖNEMLİ GÖRÜŞLER
Saat 13.00’te başlayan toplantı, parti programı ve geleceğe yönelik stratejiler üzerine görüş alışverişi ile ilerledi. Katılımcılar, ekonomi, sağlık, eğitim ve tarım gibi alanlardaki sorunları dile getirerek çözüm önerilerini sundu. Saat 17.00’de sona eren toplantıda, erken seçim talebi ve parlamenter sisteme geçiş gerekliliği vurgulandı.

“TEK ADAM REJİMİ SORUNLARIN KAYNAĞI”

CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, toplantının ardından yaptığı açıklamada, iktidar yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, mevcut sistemin ülke sorunlarının temel kaynağı olduğunu ifade etti. Yaşar, “Ekonomi, sağlık, eğitim ve tarım gibi alanlarda yaşanan sıkıntıların çözümünün erken seçim ve güçlü bir parlamenter rejime dönüş olduğunu savunuyoruz” dedi.

Toplantının detayları ve gündeme ilişkin değerlendirmeler, partinin çalışmalarına yön vermeye devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin