Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
21 Ocak, 2024 15:28 tarihinde yayınlandı
0

Çaylı, Seçim Startını Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi yeniden Yenice Belediye başkanlığına aday gösterilen mevcut Başkan Zeki Çaylı, seçim startını vererek çalışmalarına  başladı.

Partililer birlikte Cumartesi pazarını ziyaret eden Başkan Zeki Çaylı; “Birbirinden kıymetli ve değerli arkadaşlarımızla birlikte bugün ‘Bismillah’ diyerek seçim startını verdik.

Bugün MHP Yenice İlçe Başkanımız Eyüp Elieyioğlu, teşkilatımız ve arkadaşlarımız ile birlikte her zaman olduğu gibi Cumartesi pazarını ve esnafımızı bugünde ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın ilgisine teşekkür ederiz.Halkımızın hemşerilerimizin dua ve desteklerine talibiz. Allah utandırmasın” dedi.

Cayli Secim Startini Verdi1

“Biz Yenice sevdalıyız ve hizmet etmeye aşığız” diyen Çaylı;  “Halkın sevinciyle sevinmek, üzüntüsüyle üzülmek en yüce makamdır, mevkidir. Bizim Sevdamız Yenice. Benim geçmişimde burada, geleceğimde burada. Sokağa indiğim zaman kiminin abisiyim, kiminin kardeşiyim, kiminin evladıyım, kiminin amcasıyım. Bizim kapımızda, gönlümüzde bir belediye başkanı olarak değil bir abi, kardeşiniz olarak, sevgi ve samimiyetle her zaman halkımıza açıktır” diye konuştu. (Ramazan Öztürk)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin