ÇAYKUR çayını bitiremeyen müstahsiller için süreyi uzattı - Karabük Haber Postası
caykur cayini bitiremeyen mustahsiller icin sureyi uzatti
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ekim, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

ÇAYKUR çayını bitiremeyen müstahsiller için süreyi uzattı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 3. sürgünde belirlenen dekar başına 750 kilogram yaş çay kotasını dolduramayan üreticiler için çay alım süresini 20 Ekim tarihine kadar uzattı.

Fabrika müdür ve müdür yardımcıları ile ÇAYKUR binasında bir araya gelen ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, yaş çayda ÇAYKUR tarafından belirlenen kalite kriterleri çerçevesinde bitmesi beklenen çay sezonuna ilaveten 20 Ekim tarihine kadar alım yapmaya devam edeceklerini ve alımların fabrikalarda veya fabrikalar tarafından belirlenecek bir noktada yapılacağını açıkladı.

“Her daim güvence olduğumuzu bu yıl da ortaya koymuş olacağız”

ÇAYKUR tarafından yapılan açıklamada ise, “3. sürgün yaş çay döneminde kotayı dekar başına 750 kilogram gibi azami bir seviyeye çıkarmış ve üreticilerimize bu hususta beklentilerin de üzerinde bir alım garantisi sunmuş bulunmaktayız. Bu koşullar altında tüm üreticilerimize, yaş çayımızda belirlediğimiz kalite kriterleri çerçevesinde 20 Ekim tarihine kadar alım yapmaya devam edeceğimizi; alımların fabrikalarımızda veya fabrikalarımız tarafından belirlenecek noktada yapılacağını duyuruyoruz. 2024 yılı yaş çay sezonunu bu şekilde siz değerli üreticilerimizle birlikte el ele ve birlik içerisinde selametle nihayete erdirecek ve ÇAYKUR olarak sizler için her daim güvence olduğumuzu bu yıl da ortaya koymuş olacağız” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gw2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 10:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesini çocuklar yönetti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya bugün birbirinden kıymetli misafirlerini ağırladı. Şehit Metin Arslan İlkokulu öğrencileri Sadık Efe Bal, Elvin Deren Demirsoy, Ece Aslan, ve Ömer Karakavuz ile Atatürk Kamer Kreşi’nden gelen minik öğrencileri belediyede ağırladı. 23 Nisan’ın coşkusu cıvıl cıvıl belediyeyi sararken Başkan Çetinkaya geleceğin büyüklerine başkanlık makamını devretti.

Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük’ün güzel çocuklarını belediyede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi.

Çocuklara duyulan sevginin ve güvenin, yarınlara olan inancın en kıymetli göstergesi olduğunu vurgulayan Çetinkaya, geleceği emanet edeceğimiz nesiller için çalışmanın en büyük sorumlulukları olduğunu dile getirdi. Ziyaret sırasında makam koltuğunu çocuklara bırakan Çetinkaya, “Bu koltuklar, yarın ülkesine hizmet edecek evlatlarımızın emanetidir” sözleriyle çocuklara duyduğu güveni dile getirdi. Karabük Belediyesi, 23 Nisan’ın ruhuna yakışan sıcak ve samimi anlara ev sahipliği yaptı.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve onların hayallerini dinleyen Başkan Çetinkaya, vatan sevdasının ve çocuklara duyulan sevginin aynı yürekte buluştuğunu belirterek, her hizmetin merkezinde bu anlayışın yer aldığını ifade etti. Miniklerin gözlerindeki umut ve heyecanın, geleceğe dair en güçlü motivasyon olduğunu söyledi.

Karabük Belediyesi KAMER kreşinden gelen çocuklar Başkan Çetinkaya’ya kendi çizdikleri resimleri hediye etti. Çetinkaya miniklerle özel olarak ilgilenirken bütün resimleri tek tek değerlendirdi. Neşeli anlara ev sahipliği yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da çocuklara hediyeler takdim ederek bayramlarını kutladı. Başkan amcaları ile keyifli bir gün geçiren Atatürk KAMER kreş öğrencileri Belediyeden mutlu ayrıldı.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın yanı sıra, Şehit Metin Arslan İlkokulu Müdürü Recep Türkoğlu, Sınıf Öğretmeni Ayşe Ünal, Atatürk KAMER Kreş Öğretmeni Perihan Özbek ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin