Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
carsambada uyusturucuya 3 gozalti EFCGATR1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ocak, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Çarşamba’da uyuşturucuya 3 gözaltı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kuşkulu gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca gerçekleştirilen operasyonda, M.K. (18), M.E.A. (21) ve S.K.’nin (19) üst ve araç aramalarında 125,80 gram bonzai (sentetik cannabinoid) ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. İnceleme devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xa
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
05 Mayıs, 2026 11:09 tarihinde yayınlandı
0

Eski Bakan Kasapoğlu’ndan Vali Çağatay’a ziyaret

Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Oktay Çağatay, nazik ziyareti için Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.

Ziyarette  Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Genel Başkanı İbrahim Beşinci ile TÜGVA İl Temsilcisi Erdem Eren eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin