Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ekim, 2016 08:04 tarihinde yayınlandı
0

Çankırı’da spor tesisi kaderine terk edildi

ÇANKIRI ‘nın Şabanözü ilçesine gençleri spor teşvik etmek amacıyla inşa edilen sosyal tesis bakımsızlıktan dökülüyor. Şabanözü’nde Gürpınar Mevkii’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde gençleri spor teşvik etmek amacıyla inşa edilen sosyal tesis bugünlerde kaderine terk edildi. Bekçi yada herhangi bir görevlinin bulunmadığı tesis, gündüzleri sokak hayvanlarının, geceleri de alkol kullanan insanların uğrak mekanı haline geldi. Tesisin bakımsız hali Şabanözü’nde yaşayan vatandaşların da büyük tepkisini çekiyor. Tesisi Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kendilerine devretmesini isteyen Şabanözü Belediyesi yetkilileri, tesis yapımında belediyenin büyük katkısı olduğunu ve tesisin atıl durumunun kendilerini üzdüğünü belirtiyorlar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 06 06 at 13.46.15
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Haziran, 2026 13:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Köse’den Karabük’ün il oluşunun 31. yılı mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük’ün il statüsü kazanmasının 31. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Köse, yayımladığı yazılı mesajda, Karabük’ün Türkiye’nin sanayileşme hamlesindeki tarihi rolüne ve taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Karabük’ü “Emeğin ve Alın Terinin Başkenti” olarak nitelendiren Köse, kentin il oluşunun 31. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.

Köse, mesajında şunları kaydetti:

“Karabük, Türkiye’nin ağır sanayi hamlesine öncülük eden Demir Çelik Fabrikaları ile ülkemizin kalkınmasında tarihi bir rol oynamış; etrafında şekillenen yaşamla modern bir Cumhuriyet kentine dönüşmüştür. Bizler de Dünya Miras Kenti Safranbolu olarak, bu büyük ailenin en kıymetli parçalarından biri olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Sanayinin gücü ile tarihin ve kültürün zarafetini harmanlayan bu eşsiz coğrafya, dün olduğu gibi bugün de ülkemize değer katmaya devam etmektedir.”

Cumhuriyet kenti Karabük’ü daha aydınlık yarınlara taşımanın ortak bir sorumluluk olduğunun altını çizen Köse, kentin gelişimine emek veren ve değer katan tüm vatandaşlara sevgi ve saygılarını iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin