Karabük Postası tarafından
12 Temmuz, 2023 12:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Cami minaresine takılan leyleği itfaiye ekipleri kurtardı

KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’da minarendeki aleme takılan leylek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kastamonu il merkezi Sarıömer köyünde caminin minaresindeki aleme takılan leyleği gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine köye gelen itfaiye ekipleri, itfaiye aracının merdiveni yardımı ile leyleğe ulaştı. Ekipler tarafından leylek bulunduğu yerden kurtarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’ya Sağlıklı Hayat Merkezi yapılacak

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yapılması planlanan Sağlıklı Hayat Merkezi Projesi kapsamında ihale sürecine geçildi.
Proje çerçevesinde 8 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ilçeye kazandırılacak. Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Kasım 2025’te ihale yetkisi verildiği, yatırımın ihalesinin ise 8 Ocak 2026 yılında gerçekleştirileceği bildirildi.
Safranbolu’nun sağlık altyapısını güçlendirecek olan projenin 2026 yılının son çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor. Projenin hayata geçirilmesine yönelik sürecin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç tarafından yakından takip edildiği belirtildi.
Sağlıklı Hayat Merkezi ile birlikte bölge halkının birinci basamak sağlık hizmetleri ile acil sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin şekilde erişiminin sağlanması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin