Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çalışmaları alanda denetledi

Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya, birimleri gezerek, gerçekleştirilen çalışmaları denetledi.
Başkan Yalçınkaya ilk olarak Bartın Belediyesi’ne ait Bartın Liman İşletmesi’nde, boğaz bölgesinde bulunan asfalt plentinde, Türbe Mevkiindeki Su Arıtma Tesisinde ve İnkumu’nda incelemelerde bulundu. Daha sonra Tuna Mahallesi’ne geçen Başkan Yalçınkaya, yaşanılabilecek taşkınlara karşı Bartın DSİ 233. Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen dere ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.
Saha çalışmaları incelemesi sonrası Başkan Yalçınkaya, vatandaşların kendi ürettikleri sebzeleri, aile ekonomilerine katkı sunma amacıyla Hendekyanı Halk Pazarında satış yapan emekçi kadınları ziyaret ederek, talep ve isteklerini dinledi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Thomas Reis: “Kötü oynadık ama 50 puana ulaştık”

Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, Adana Demirspor karşısında makûs oynadıkları için mutsuz olduğunu fakat 50 puana ulaşmış olmanın sevindirici bir durum olduğunu söyledi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 27. haftasında Samsunspor konutunda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında müsabakayı kıymetlendirdi. Çok kritik bir 3 puan aldıklarının altını çizen Reis, "Gösterdiğimiz performanstan ötürü çok üzgünüm. Sonuçtan ise mutluyuz. Fırsatları değerlendiremedik. Maçı çok erken bitirebilirdik. Bu maçın sıkıntı geçeceğini biliyorduk. Erken gollerle 2-0 öne geçtik. Sonuçta 50 puana ulaştık, bu inanılmaz bir şey. Bu maçın tahlilini yapacağız. Bir sonraki maçlarda da bu maçtaki yanılgıları yaparsak çok daha fazla goller yeriz. Yüzümün üzgün olmasının başka sebebi yalnızca ekip performansı değil az sayıda taraftar görmemden dolayı. Tarihin en yeterli dönemlerinden birini yaşarken çok az taraftar gelmesi beni üzüyor. Dönemin geri kalan kısmında da taraftara gereksinimimiz olacak. 5-6 bin taraftara oynamak üzücüydü. Bir evvelki maçta hava kurallarından ötürü çok taraftar gelmemişti. Bugün de Ramazan olmasına karşın gelen az sayıda taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar tüm muvaffakiyetleri taraftarlar ile kazandık. Bundan sonraki süreçte de taraftara gereksinimimiz var. Ulusal orta sonrasındaki maçta tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.