Reklam
Reklam
caglayandan hastane aciklamasi ZQJ9yTkd
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Kasım, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
0

Çağlayan’dan hastane açıklaması

AK Parti Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan, Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Hizmet Binası’nın kapatılmasının kelam konusu olmadığını ve şimdi alınmış bir kararın olmadığını açıkladı.

AK Parti Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan, Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi konusunda açıklama yaptı.

AK Parti Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan, “Kamuoyunda sav edildiği üzere Ek Hizmet Binasındaki ünitelerinin taşınması yahut kapatılması kelam konusu değildir”dedi.

Başkan Çağlayan açıklamasında şu tabirlere yer verdi;

“Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ve kamuoyunu yanlış bilgilendirmek, hakikat bir yaklaşım değildir. Bu çerçevede Cumhuriyet Halk Partisi Vilayet Lideri Sayın Devrim Dural’ı da şahsen arayarak bahis hakkında bilgilendirdik.

Hastane hizmetlerinin en yüksek kalitede sunulabilmesi için sıhhat topluluğumuz büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Bu çeşit mevzular üzerinden siyaset yapmak yerine, yanlışsız bilgilendirmeyi temel almak ve ortak aklı aramak hepimizin sorumluluğudur.

Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi, yapılan sarsıntı dayanıklılık testi sonucu yıkım kararı alınan binalar ortasında yer almıştır. Bakanlık uzmanları tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda verilen bu karar sonrası, Valilik bünyesinde doktorlarımız ve uzmanlardan oluşan bir komite kurulmuştur. Kurul, her ayrıntısı titizlikle inceleyerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Kamuoyunda argüman edildiği üzere Site Devlet Hastanesi’nin ünitelerinin taşınması yahut kapatılması kelam konusu değildir.

Acil servis kapatılmayacaktır.

Konsültasyon için hastaların farklı ünitelere taşınma muhtaçlığı en aza indirilecektir.

Amelebirliği Hastanesi’nden sintigrafi ve tomografi için ek binaya gönderilen hastalara daha uygun ortamlar sağlanacaktır.

Site Ek Devlet Hastanesi’nde rastgele bir hizmet kaybı yaşanmayacaktır.

Poliklinik hizmetleri verilmeye devam edecek, ayrıyeten Göğüs Hastalıkları Polikliniği de eklenecektir.

Hemşehrilerimizin kederlerine derman olabilmek, daha kaliteli sıhhat hizmeti sunabilmek için gece gündüz çabayla çalışan sıhhat topluluğumuzun tüm fertlerine teşekkür ediyorum.

Henüz alınmış kesin bir karar olmamakla birlikte, yapılan çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmeler kamuoyuyla şeffaf bir formda paylaşılacaktır.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta alkollu surucunun carptigi kadin hayatini kaybetti vNnPwuBm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza kent merkezi Ayhan Çevik Caddesi’nde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.A. (35) idaresindeki 60 AFM 804 plakalı Hyundai marka otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenen 57 yaşındaki Hurisel Ayça, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Hurisel Ayça, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, polis ekiplerince yapılan kontrolde sürücü K.A.’nın 2,68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin