Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Ağustos, 2023 14:04 tarihinde yayınlandı
0

Büyük Zaferimizin 101.Yıldönümü

Türk Ordusunun Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında düşmana son ve en ağır darbeyi indirerek, yurt topraklarından söküp attığı Büyük Taarruzun 101. Yıldönümü İlimizde törenlerle kutlanacak.

Ulusal Kurtuluş Savaşını tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandırılmasının 101.yıldönümü kapsamında kutlayacak olduğumuz 30 Ağustos Zafer Bayramı yarın ülke genelinde olduğu gibi İlimizde  de törenlerle kutlanacak.  Karabük’teki  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında yarın saat 09.30’da   Yenişehir Atatürk Anıtına çelenk konulacak, ardından saat 10.00’da Vali Mustafa Yavuz  makamında tebrikleri kabul edecek. Saat 10.30’da ise Kemal Güneş Caddesinde etkinlikler gerçekleştirilecek.

ZAFER KONSERİ DÜZENLENECEK

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Bandosu tarafından “Zafer Konseri”  düzenlenecek. Tüm vatandaşların davet edildiği Zafer Konseri 31 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondan sel felaketinin yasandigi havzaya yardim eli hB824KB9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’dan sel felaketinin yaşandığı Havza’ya yardım eli

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün meydana gelen selden etkilenen Samsun’un Havza ilçesinde yürütülen çalışmalara destek veriyor.

Havza’da dün akşam saatlerinde Hacı Osman Deresi ile Tersakan Deresi’nin taşması sonucu ilçeyi sel aldı. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı, araçlar sürüklendi. Yaşanan afetin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, anında harekete geçerek gece saatlerinde olay yerine ulaştı. Bölgeye sevk edilen personel ve iş makineleri, afetin ilk saatlerinden itibaren sahada görev alırken, olumsuzlukların giderilmesi adına koordineli çalışmaya devam ediyor. Özellikle su baskınlarının yaşandığı alanlarda tahliye işlemleri sürdürülürken, altyapı hatlarının yeniden işler hale getirilmesi için ekipler aralıksız çalışıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, afetlerden etkilenen vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerini ileterek, “Karadeniz’in insanı zor günlerde birbirinin yanında olmayı bilir. Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından ekiplerimizi hiç vakit kaybetmeden bölgeye yönlendirdik. Komşu şehrimizin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızla sahadayız. Bu dayanışma, sadece bir kamu hizmeti değil aynı zamanda gönül birlikteliğidir. Karadeniz’in gücü birlikten, kardeşlikten ve yardımlaşmadan gelir. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulduğu sürece bölgede çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin