Reklam
Reklam
boluda traktorle hafif ticari arac carpisti 5 yarali 1kOWeEmb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Kasım, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da traktörle hafif ticari araç çarpıştı: 5 yaralı

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde traktör ile hafif ticari aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, Yeniçağa ilçesinde Adaköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, M.O. idaresindeki 78 SV 984 plakalı traktör, Yeniçağa istikametinden Mengen tarafına seyir halindeyken birebir istikamette ilerleyen B.S. yönetimindeki 74 ABL 271 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye ve jandarma takımları sevk edildi. Kazada, traktör şoförü M.O. ile yanındaki M.O. ve hafif ticari araçta bulunan B.S, N.S ile F.S. yaralandı. Olay yerinde sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Gerede ve Bolu’daki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin