Bolu’da polis, çevreye rahatsızlık veren sürücülere göz açtırmıyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
boluda polis cevreye rahatsizlik veren suruculere goz actirmiyor 9LdMeC3x
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da polis, çevreye rahatsızlık veren sürücülere göz açtırmıyor

Bolu’da gece saatlerinde abart egzoz ve yüksek sesli müzikle etrafa rahatsızlık veren şoförlere polis grupları göz açtırmıyor.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü takımları ve mahalle bekçileri trafik güvenliğini sağlamak hedefiyle kent genelinde kontrollerini sıkılaştırdı. Takımlar tarafından kentin en işlek noktalarında trafik kontrolü yapıldı. Akşam saat 20.00’dan gece saat 00.00’a kadar süren kontrollerde 500’e yakın araç denetlendi. Kontrollerde abart egzoz, sis farı, cam sineması, kask kullanımı ve yüksek sesle müzik üzere trafik kurallarına muhalif ögeler tek tek incelendi. Kurallara uymadığı tespit edilen onlarca şoföre cezai süreç uygulanırken, takımların kontrollerini aralıksız sürdüreceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
e 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Nisan, 2026 14:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bitki koruma ürünleri bayilerine denetim

Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri tarafından, Bitki Koruma Ürünleri (BKÜ) satışı yapan bayilere yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollerde, bayilerin mevzuata uygun faaliyet gösterip göstermediği titizlikle incelendi. Denetimlerde ayrıca ürünlerin ruhsat durumları, saklama koşulları ve kayıt düzeni detaylı şekilde kontrol edildi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdal Kaya, çiftçilerin güvenli ve doğru ürün kullanımı açısından denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Kaya, bitki koruma ürünlerinin bilinçsiz kullanımının hem insan sağlığına hem de çevreye zarar verebileceğine dikkat çekerek, üreticilerin yalnızca yetkili bayilerden alışveriş yapmaları ve teknik tavsiyelere uymaları gerektiğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin