Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Şubat, 2019 14:22 tarihinde yayınlandı
0

“Biz Karabük halkıyla ittifak içindeyiz”

Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz Cumhur İttifakı arasında Karabük’te süren çekişme ile ilgili “Konuyla ilgili genel merkezi bilgilendirdik.Cevap hakkımızı kullanıyoruz. Genel tartışmaların içine girmek istemiyoruz. Herkes projelerini anlatsın. Cumhur ittifakında farklı adaylarla yarışılan yerlerde genel merkezimizin istediği bu. Her aday kendi projelerini tanıtsın. Hem partilerle hem de adaylarla ilgili polemiklere girilmemesi istenmektedir. Biz bu konuda hassas bir şekilde devam edeceğiz.” dedi

Bugün Ak Parti İl Başkanlığında İl Başkanı İsmail Altınöz Başkanlığında, Ak Parti Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal,Ak Parti Belediye Başkan adayı  Prof.Dr.Burhannettin Uysal ve partililer katılımı ile basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda seçim süreci çalışmaları değerlendirilirken, daha sonra basın mensuplarının soruları cevaplandırıldı.  Toplantıda ilk konuşan İl Başkanı İsmail Altınöz, seçim çalışmalarının il ve ilçe teşkilatlarında SKM’lerin belirlediği program dahilinde devam ettiğini söyledi.

Altınöz “Şimdiye kadar Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ geldi. Yine bu hafta genel başkan yardımcımız Mahir Ünal Çarşamba günü Karabük’te olacak. Perşembe günü de Tarım ve Orman Bakanımız Karabük’te olacak. Biz seçimleri fırsat olarak görüp gelen bakanlarımızdan genel başkan yardımcılarımızdan Karabük ile ilgili neler yaptırabiliriz. Halkımıza ne gibi hizmetler getirebiliriz arayışında oluruz. İnşallah bu hafta da Tarım ve Orman Bakanımızdan taleplerimiz olacak. Onları da basın mensuplarımızla paylaşacağız. Bu şekilde güzel bir çalışma yürütüyoruz. Biz tüm ilçelerde, il merkezi ve belde de seçimi başarı ile tamamlayıp 7-0 alacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Ardından söz alan Ak Parti Belediye Başkan Adayı prof. DR. Burhanettin Uysal, seçime kısa bir süre kaldığını, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini, projelirini pazartesi günü açıklayacğını söyledi.

Projeleri hazırlamadan önce 29 Mahalleyi gezerek halkı dinlediklerini, halktan gelen talepler ve eksikler göz önünde bulunduralarak projeleri hazırladıklarını belirterek “Teşkilatlarımızla birlikte dinamik ve diri bir şekilde yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Allah çalışana verecektir. 1 Nisan’da Karabük Belediyesi değişecek ve biz başka illerde olan ilimizin özlem duyduğu bir çok projeşi ve işi gerçekleştireceğiz” dedi

“AYNASI İŞTİR KİŞİNİN”

Ak Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ise, mahalli seçimlerin önemine değinerek “Şehri-emin önemlidir. şehri yönetecek, güvenilecek, yönetimi kendisine tevdi edeceğimiz, şehrin ihtiyaçlarını, kazanımlarını ortaya koyacak niteliklere sahip olması lazım. Karabük’te yerel ve genel iktidar birleştirilerek güzel işler yapılacağı inancındayım. Sayın Uysal’da Üniversite çok güzel işlere imza atttı. Aynası iştir kişinin sözünden yola çıkarak, Sayın Uysal’ın Üniversite yaptığı işler Karabük’te yapacaklarının referansı olabilir. Geleceği planlamak çok önemli. karabük’ün geleceğini planlamak, yeni nesillere daha güzel Karabük bırakmak önemli. bu yüzden Karabük halkı eline vicdanına koyarak 31 Mart tarihinde tercihini yapacaktır” dedi

Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ise yaptığı konuşmada, Karabük’ün 78 il plakası taşımasına rağmen il özelliğini taşımadığını, ana caddelerde bile vatandaşların oturacğı bir alanın olmadğını, Karabük’ün mastır planına, devlet elinin değmesine ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Ünal “Şu Belediye bunu yaptı, bu belediye yapmadı demiyoruz ama ne kadar mesafe alındı ona bakmak lazım. Sayın Uysal Üniversite de kollektif bir çalışma yaptı. Bugün Karabük Üniversitesi kollektif bir çalışmanın ürünüdür. Belediye başkanı olduğunda bu şekilde Karabük’ün büyemesine büyük katkı sağlayacaktır. İktidarla yürüyen Belediye Başkanı olması devlet tarafından yapılacak yatırımların daha hızlı yapılmasına sağlayacaktır. Geleceğe yönelik vizyon yatırımların yapılması gerek. Bugün Karabük’te bu da vizyon yatırım diyebilecğimiz bir yatırım var mı?Kimin ne yaptığı ne yapmadığı değil, verilen sözlerin yerine getirilip getirilmedğine bakmak lazım. Karabük halkı biliyor, birlikte sorgulayıp, tartışıp Karabük’ün gelecğine böyle yön verelim. Şehre sormadan yapılan yatırımlar şehre bir şey katmaz. Biz tüm adaylara siyasi partilere saygılıyız. Seçim süreci içinde de çalışmalarımıza bu ahenk ve anlayışla devam edeceğiz. Bu ahengi bozanın karşısında olalım. Hemşehrilerimizin kazanacağı bir seçim sürecinin yaşanmasını temenni ediyoruz” dedi

ALTINÖZ “Genel Merkezi Bilgilendirdik!”

Toplantıda Karabük’teki Cumhur İttifakı arasındaki çekişme  ve Genel Merkezin konuya yaklaşımı soruldu. Soruya İl Başkanı İsmail Altınöz cevap verdi. ” Biz Cumhur İttifakı özüne, duruşuna göre ruhuna uygun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği şekilde devam ediyoruz. Karabük’te olan olaylar ile ilgili genel merkezimizi yazılı olarak 4-5 sefer bilgilendirdik ve gerekli dokümanları ulaştırdık. Biz sadece cevap hakkımızı kullanıyoruz. Genel tartışmaların içine girmek istemiyoruz. Herkes projelerini anlatsın. Cumhur ittifakında farklı adaylarla yarışılan yerlerde genel merkezimizin istediği bu. Her aday kendi projelerini tanıtsın. Hem partilerle hem de adaylarla ilgili polemiklere girilmemesi istenmektedir. Biz bu konuda hassas bir şekilde devam edeceğiz. Bu şekilde aykırı durumlar olduğunda genel merkezi bilgilendirmeye devam edeceğiz. Adayımızın çekilmesi söz konusu değildir. Biz kendimize güvenen partiyiz. Zillet ittifakı bizim karşımızda güç birliği yapabilirler ama bizim böyle bir ittifak arayışımız yok. Karabük halkı ile ittifak içerisinde Karabük ve ilçelerinde gümbür gümbür seçimleri alacağız. Bunun devamlı dillendirilmesinden rahatsız oluyoruz” diye konuştu.

Karabük ve ilçelerde ittifak olur mu, Karabük’te aday çekilir mi? şeklindeki soruyu ise Altınöz “Kesinlikle söz konusu değil.Biz halkla ittifak içindeyiz” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
eecf20bb f99d 40cb 9de1 83192e63953a
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 09:51 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerden 5’i tutuklandı

Karabük’te bir grup tarafından araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavga ile ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 5’i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenle bir grup ile araçta bulunan kişiler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada araçtaki 2 kişi darbedildi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili yürütülen çalışmada toplam 12 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerden 10’u gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheliden 1’i savcılıkça serbest bırakılırken, 5 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 5 şüpheli tutuklanırken, diğer 4 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin