Samsun’da birlikte içki içtiği 2 arkadaşını bıçaklayan ve polis tarafından gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 17 cürüm kaydı bulunan Y.E.M. (18), birlikte içki içtiği arkadaşları M.D. (19) ve M.K.’yi (26) çeşitli yerlerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. M.D.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan Y.E.M., İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Kabahat Tedbire ve Soruşturma Ofis Amirliği takımlarınca yakalanarak gözaltına alındı. Samsun Adliyesine sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.


Birlikte içki içtiği 2 arkadaşını bıçakladı
İstanbul Pendik’e Yeniceli Muhtar
İstanbul Pendik Bahçelievler Mahallesi’nde eski muhtarın vefatının ardından gerçekleştirilen ara seçimde mahalle sakinlerinin tercihi Serpil Berak’tan yana oldu. Yeniceli nüfusuna kayıtlı olan Berak, seçimde aldığı 600 oyla mahallenin yeni muhtarı seçilerek önemli bir başarıya imza attı.
Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği seçim sürecinde oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sandıklar açıldı ve oy sayımı gerçekleştirildi. Sayım sonuçlarının resmi tutanaklarla ilan edilmesiyle birlikte Serpil Berak’ın muhtarlığı kesinleşti.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından mahallede yeni bir dönem başlarken, vatandaşların gözü de yeni muhtar Serpil Berak’ın hayata geçireceği hizmet ve projelere çevrildi. Mahalle sakinleri, Berak’ın önümüzdeki süreçte Bahçelievler Mahallesi’nin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirmesini bekliyor.

