Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Ocak, 2023 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Birlik Medya Yöneticileri’nden Vekil Aksoy’la Kahvaltı

Daha önce Ak Parti Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyaz Güneş ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Birlik Medya yöneticileri Ak Partili vekillerin ardından Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile akşam yemeğinde bir araya gelmişlerdi.

Şehrin yöneticileri ve siyasetçileri ile  özel oturumlarda bir araya gelmeye devam eden Birlik Medya yöneticileri geçtiğimiz hafta sonu da  Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Memleket Partisi İl Başkanı Muharrem Uğur Ünsal  ile sabah kahvaltısında buluştular.                                                                                                                                                                            Sohbet havasında geçen görüşmede, başta Karabük gündemi olmak üzere ülke gündemi ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Milletvekili Aksoy “ Birlik Medya yönetimine bu nazik davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Hoş ve güzel bir sohbet toplantısı oldu. Ben Birlik Medya yöneticilerine yayın hayatlarında başardılar diliyorum” dedi.                                                                                                                                              Birlik Medya yöneticileri tarafından yapılan açıklama da ise, Karabük’te basılı yayım olarak 2 gazetemizle birlikte günlük yayım yapan tek basın kuruluşuyuz. Karabük’e daha çok hizmet edebilmek, daha yararlı olabilmek, kamu görevi olan gazeteciliği halkın yararına ve kamuoyunun genel çıkarlarına daha iyi hizmet edebilmek için şehrimizin yöneticileriyle özel oturumlar da bir araya gelmeye devam edeceğiz vurgusu yapıldı. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
AW724789 01
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 15:06 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ öğrencileri Bozok Film Festivali’nden iki ödülle döndü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri, 4. Bozok Film Festivali’nden iki ödülle döndü.
Karabük Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı “Sarı Kanarya” ve “Körebe” belgeselleri, Bozok Film Festivali’nden ödüllerle döndü. “Sarı Kanarya” birincilik, “Körebe” ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen festivalde, fakülte öğrencilerinin hazırladığı belgeseller jüri tarafından ödüle değer bulundu.
Festivalin En İyi Belgesel Ödülü’nü kazanarak birincilik elde eden “Sarı Kanarya” belgeselinin yönetmenliğini Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Melike Kaya üstlendi. Film ekibinde Zübeyde Okuyan, Yaren Tunçtop, Ayten Oruç, Buse Doruk ve Beyzanur Ergül yer aldı.
Birincilik ödülü, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ile Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar tarafından Melike Kaya’ya takdim edildi.
Festivalde üçüncülük ödülünü ise Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Yağmur Kaya’nın yönetmenliğini yaptığı “Körebe” belgeseli kazandı. Belgeselin ekibinde Senanur Gündüz, Sümeyye Erdoğan, Melisa Yıldız, Muhammet Enes Çelik ve Semra Güler yer aldı.
“Sarı Kanarya” ve “Körebe” belgesellerinin danışmanlığını Doç. Dr. Burak Türten yürüttü.
Gala gecesine Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, oyuncular Haluk Piyes ve Yüksel Arıcı ile çok sayıda davetli katıldı.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, öğrencilerin önemli bir festivalde elde ettiği başarının üniversite adına gurur verici olduğunu belirterek, ödül kazanan öğrencileri ve danışmanlarını tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin