BEUN’da Türkiye Sakatlar Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu’ndan Unutulmaz Konser - Karabük Haber Postası
beunda turkiye sakatlar dernegi turk halk muzigi toplulugundan unutulmaz konser fHtec7P7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Aralık, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

BEUN’da Türkiye Sakatlar Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu’ndan Unutulmaz Konser

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) konut sahipliğinde, Türkiye Sakatlar Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen konser, ağır iştirakle gerçekleşti. Türk halk müziğinin eşsiz yapıtlarının seslendirildiği gece, his dolu anlara sahne oldu.

Farabi Yerleşkesi Sezai Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenen konsere; Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, il ve ilçe protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Program, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün mana ve kıymetine ait yaptığı konuşma ile başladı. Sevecen, bu özel günde böylesine manalı bir tertip düzenlemekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek programa teşrif eden Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’na ve aktifliğe mesken sahipliği yapan Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e teşekkür etti. Ayrıyeten salonda bulunan tüm konuklara iştiraklerinden ötürü şükranlarını sundu.

Konuşmaların akabinde sahne alan Türkiye Sakatlar Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu, Türk halk müziği repertuvarının seçkin yapıtlarını icra etti. Performanslar, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin tarafından, engelli bireylere yönelik çalışmalara takviye sunan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve hayırseverlere plaket takdim edildi. Konser, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin