BEÜ kalite komisyonu sağlık alanında dış paydaşlarla bir araya geldi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ocak, 2017 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

BEÜ kalite komisyonu sağlık alanında dış paydaşlarla bir araya geldi

ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Kalite Komisyonunun düzenlenen toplantısına Zonguldak’taki sağlık birimlerinin temsilcileri, dış paydaş olarak katılım sağlayarak, görüş ve önerilerini paylaştı.
Toplantıya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği adına, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Orhan Şahin, Zonguldak Tabip Odası Üst Kurul Üyesi Dr. Ertuğrul Güner, Zonguldak Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Fatih Akca katıldı. Dr. Orhan Şahin, 2002 yılından bu yana sağlıkta kalite standartlarını oluşturma çalışmaları içerisinde bulunduğunu, Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından sağlık alanında yapılan yatırımları memnuniyet ile takip ettiklerini, BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin sağlık personeli anlamında güçlendirilmesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti. Dr. Ertuğrul Güner, Zonguldak’ta bulunan tüm sağlık kurumlarının daha sıkı işbirliği içerisinde çalışması gerektiğine vurgu yaptı. Uzm. Dr. Fatih Akca, BEÜ’yü çok yakından takip etmekte olduğunu ifade ederek, özellikle ARTMER’in faaliyetleri Zonguldak ve Ülkemiz adına bir değer olduğunu söyledi. Bülent Ecevit Üniversitesi ile sürdürdükleri çalışmalarda kendilerinin işbirliğine her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin