Belediye otobüs şoföründen hayat kurtaran sefer - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
belediye otobus soforunden hayat kurtaran sefer pin42kQB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Şubat, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye otobüs şoföründen hayat kurtaran sefer

Trabzon’da belediye otobüs sürücüsü otobüste kalp krizi geçirerek kötüleşen yolcuyu otobüsle hastaneye yetiştirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi işçilerinden otobüs sürücüsü Orhan Sağlam, dün sabah Trabzon-Of seferini yaparken yolda kötüleşen yaşlı yolcuyu ambulansı beklemeksizin Sürmene Devlet Hastanesi’ne ulaştırdı.

Ortalamanın biraz üzerinde sürat yaparak yolcuya hastaneye yetiştirdiğini belirten Sağlam, “Sabah saatlerinde Of seferini yapmak üzere Trabzon Kıyı peronundan kalkış yaptım. Sürmene’de son durakta yolcu indirip aldığım esnada gözüm aynaya takıldı. Bir yolcu ön tarafa yanlışsız geliyordu bana bir şey söyleyeceğini zannedip hareket etmedim. Daha sonra bana rahatsızlanan bir yolcunun olduğunu söyledi. Yanımdaki arkadaşa çabucak 112 arayalım gerekli müdahaleyi yaptıralım dedim. Arkadaş telefonla konuşurken öbür bir yolcumuz kalp krizinden şüphelendiğini söyledi. Ben de ambulansın gelmesini beklemeden karşıt taraftan giriş yaparak Sürmene Devlet Hastanesi’ne ulaşarak hastayı sağlıkçılara teslim ettik. O sırada otomobilimiz yolcu doluydu. Daha evvel de bununla ilgili durumlar yaşanmıştı. Çoklukla sürücü arkadaşlarımız bu mevzuda ellerinden gelen hassasiyeti gösteriyorlar. Vatandaşın rahatsızlandığı yer ile hastane ortası yaklaşık 15 dakikalık ara idi. Ortalamanın üzerinde biraz sürat yaparak 5 dakika üzere kısa mühlet içerisinde hastayı hastaneye yetiştirdik” dedi.

Öte yandan otobüste kötüleşen 60 yaşındaki yolcu Mehmet Keleş’in kalp kriz geçirdiği ve hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin