Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Kasım, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu eski sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, eski sanayi sitesinde tamamlanan asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunarak, sanayi esnafıyla bir araya geldi.
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, eski sanayi sitesinde tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi. Görevlilerden bilgiler alan Başkan Vidinlioğlu, ardından eski sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Ziyarette Başkan Vidinlioğlu, eski sanayi sitesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Kastamonu’nun yarınları için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurgulayan Başkan Vidinlioğlu, “Kastamonu’muzun kalkınması adına esnafımız ve hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz istişareleri değerli buluyoruz. Ortak akıl ile hareket ediyor, çağa ayak uydurabilen bir Kastamonu için mücadele ediyoruz. Esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Burada yaptığımız asfalt çalışmalarını tamamladık. Eksikliklerle ilgili esnaflarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Kastamonu Belediyesi olarak tarihten aldığımız güç ve hemşehrilerimizin desteğiyle daha nice güzel işlere imza atacak, yılların eksikliklerini hızla gidermeye devam edeceğiz. Sanayi esnafımıza güler yüzleri ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Kastamonumuzu hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız” diye konuştu.
Sanayi esnafları, Başkan Vidinlioğlu’na şehre kazandırılan projelerle ilgili teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kan donduran olayda yeni gelişme: Yaşlı adamın kesik başı ormanda bulundu

Çorum’da dere yatağında bedeni parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki adamın kesik başı da cinayet şüphelisinin itirafı sonrası olay yerine yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda ortaya çıkarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Ulukavak Mahallesi’nde ikamet eden Ali Osman Kaya, 28 Ocak günü öğle saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Yakınlarının kayıp ihbarı üzerine ekipler tarafından arama çalışması başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü incelemelerde Kaya’nın en son Çatak Tabiat Parkı mevkiinde görüldüğü belirlendi. Bunun üzerine arama çalışmaları, AFAD ve jandarma ekiplerinin desteğiyle bölgede yoğunlaştırıldı.
Çalışmalar sonucunda Kaya’nın cansız bedeni, parçalanmış halde çöp poşetleri içerisinde dere yatağında bulundu. Bölgede yapılan taramalarda kafa kısmına ise ilk etapta ulaşılamadı. Gözaltına alınan şüpheli A.F.K.’nin ifadesi sonrası ekipler bölgede yeniden arama yaptı. Ekipler, maktule ait olduğu değerlendirilen kesik başı ormanlık alanda buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı tahkikat sonrası kesik baş, otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin