Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Kasım, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu eski sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, eski sanayi sitesinde tamamlanan asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunarak, sanayi esnafıyla bir araya geldi.
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, eski sanayi sitesinde tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi. Görevlilerden bilgiler alan Başkan Vidinlioğlu, ardından eski sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Ziyarette Başkan Vidinlioğlu, eski sanayi sitesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Kastamonu’nun yarınları için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurgulayan Başkan Vidinlioğlu, “Kastamonu’muzun kalkınması adına esnafımız ve hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz istişareleri değerli buluyoruz. Ortak akıl ile hareket ediyor, çağa ayak uydurabilen bir Kastamonu için mücadele ediyoruz. Esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Burada yaptığımız asfalt çalışmalarını tamamladık. Eksikliklerle ilgili esnaflarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Kastamonu Belediyesi olarak tarihten aldığımız güç ve hemşehrilerimizin desteğiyle daha nice güzel işlere imza atacak, yılların eksikliklerini hızla gidermeye devam edeceğiz. Sanayi esnafımıza güler yüzleri ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Kastamonumuzu hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız” diye konuştu.
Sanayi esnafları, Başkan Vidinlioğlu’na şehre kazandırılan projelerle ilgili teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Kastamonu’nun Araç ilçesinde iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza, Araç ilçesi Kastamonu-Karabük karayolu İğdir köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Eray G. idaresindeki74 BB 001 plakalı araba ile Mehmet B. idaresindeki 06 MESKEN 1034 plakalı araba kavşakta çarpıştı. Kazada şoförler ile Eray G. idaresindeki araçta bulunan Fatih Y. ve Mehmet Alper K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma takımları kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin