BBP Karabük İl Başkanı Mustafa Kara, Suriye’nin Türkmen Dağı Bölgesinde şehit olduğu yönünde sosyal medyada çıkan yazıların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
BBP İl Başkanı Mustafa Kara, yaptığı açıklamada, Suriye’de yoğun bombardıman altında olan ve zor şartlarda mücadele eden Türkmenlere zaman zaman partisi tarafından sağlanan gıda yardımlarını bölgeye bizzat kendisinin götürdüğünü kaydederek, “Gerek Türkmen Dağı gerekse Bayırbucak bölgesindeki Türkmen kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Bölgeye yapılan saldırılar sonrası sosyal medya üzerinden şehit olduğum yönünde bir takım yazılar yazılmış. Bölgede telefonlar çekmediğinden bana da ulaşılamamış. Şuan Karabük’e geri döndüm. Gerekirse de Türkmen kardeşlerimizin özgürlükleri için şahadet şerbetini de içmeye hazır kişileriz” dedi.


0
BBP İl Başkanı Kara’dan ‘Hayattayım’ Mesajı
0
0
Niksar’da sağanak nedeniyle kaya parçaları yola düştü
Tokat’ın Niksar ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası yamaçtan kopan kaya parçaları yolu kapattı.
İlçeye bağlı Karşıbağ Mahallesi’nde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan kaya parçaları ve toprak birikintileri yola sürüklendi. Olay anında yolda araç ve yayının olması muhtemel bir facianın önüne geçti. Yeni kaya düşmeleri ve toprak kaymalarına karşı bölgede güvenlik önlemleri alınarak yol geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Ekiplerin bölgede temizlik ve risk azaltma çalışmalarına başlaması beklenirken, vatandaşlar yolun bir an önce açılması ve benzer olayların yaşanmaması için kalıcı önlem alınması çağrısında bulundu.


