Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Mart, 2019 13:40 tarihinde yayınlandı
0

BBP Belediye Meclis Adayı Engin Cinkavuk:  “Hayalleri ithal olanın yerli ve milli düşünceye sahip olması mümkün değildir”

Büyük Birlik Partisi Karabük Belediye Meclisi Adayı Engin Cinkavuk; sevdamız Karabük diyerek bu yola çıktıklarını ifade ederek, “hayalleri ithal olanın yerli ve milli düşünceye sahip olması mümkün değildir” dedi.

Cinkavuk yaptığı açıklamada şunları söyledi: “3 Nisan 1937 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatı ile kurulan D.Ç Fabrikasından başka ciddi bir yatırım olmayan KARABÜK.

Her seçim döneminde yalnız bırakılan ve o kadar da fedakâr şehir. Kâdim şehir, çocukluğumun gençliğimin adı ve yarınlarımızın umudu olan şehir.

31 Mart 2019 genel seçimlerde her dönem olduğu gibi bizleri ötekileştiren ve ayrıştıran siyasilere mi? ya da dönem dönem yeni oluşum içinde yer alanlarla mı yola devam edeceğiz.

Ya hep birlikte başaracağız, ya da hep birlikte bir sonraki seçimlere kadar kaybedeceğiz. Biz BBP’ si olarak gerek belediye başkanlığı gerek il genel meclisi ve belediye meclisi olarak hazırız ve inandığımız yoldan yürümeye devam edeceğiz.

Tarım arazileri üzerine bilinçsizce yükselen inşaatlara iznimizin mümkün olmayacağını;

Altyapı ve çevrecilik anlayışının daha etkin olmasını

Demir Çelik sektörünün unsurlarıyla birlikte ağır ve hafif silah fabrikaların kurulması hususuna ön çalışmalarımızın olması kanatindeyim.

Doğa turizmi ve kültürel miraslarının üzerindeki kazanımlar ve birikimleri en iyi sunan taraf olma gayreti içinde olacağımız aşikâr gerçeklerimizdir.

Ve son söz olarak; hayalleri ithal olanın yerli ve milli düşünceye sahip olması mümkün değildir. Dünden bugüne BBP’ si.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.

Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.

Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin