Reklam
Reklam

Bayern Münih, Thomas Tuchel ile yolların ayrılacağını açıkladı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2024 13:39 tarihinde yayınlandı
0

Alman ekibi Bayern Münih, teknik direktör Thomas Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayıracaklarını duyurdu.

Almanya Bundesliga’da lider Bayer Leverkusen’in 8 puan gerisine düşen Bayern Münih, teknik direktör Thomas Tuchel’in sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. Konuyla ilgili Bavyera ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Bayern CEO’su Jan-Christian Dreesen, “Açık ve güzel bir görüşme sonrasında işbirliğimizi yaz aylarında karşılıklı olarak sona erdirme kararına vardık. O zamana kadar kulüpteki her birey, Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga’da mümkün olan en yüksek seviyeye ulaşmak için elinden geleni yapacak” ifadelerini kullandı.

Tuchel de ayrılık kararı hakkında yaptığı açıklamada, “Bu sezonun bitmesiyle birlikte yollarımızı ayırma konusunda anlaştık. O zamana kadar ben ve teknik ekibim, maksimum başarıyı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz sezon Julian Nagelsmann’dan Bayern Münih teknik direktörlüğünü devralan 50 yaşındaki Tuchel, 45 maçta 28 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Tosya Belediyesi’nden kadınlara ücretsiz Amasya gezisi

tosya belediyesinden kadinlara ucretsiz amasya gezisi e3LQqfhb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi tarafından kadınlara yönelik düzenlenecek Amasya kültür gezisinin başvuruları başladı.

Tosya Belediyesi tarafından yoğun ilgi gören kültür gezilerine bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda kadınlara özel olarak düzenlenen ücretsiz Amasya kültür gezisi ile katılımcılar, şehzadeler şehri olarak bilinen Amasya’nın tarihi sokaklarını, kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı bulacak. Tarihi dokusu, şehzadeler mirası, Yeşilırmak manzarası ve asırlara uzanan kültürel birikimiyle Anadolu’nun önemli şehirlerinden biri olan Amasya’ya düzenlenecek gezi kapsamında kadınlar hem tarihi mekanları ziyaret edecek hem de kültürel bir yolculuk yaşayacak.

Gezi programının ilk kafilesi 21 Haziran Pazar günü saat 08.30’da Tosya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nden hareket edecek. Programa 17 yaş ve üzeri kadın vatandaşlar katılabilecek.

Geziye katılmak isteyen vatandaşlar başvurularını belediyenin Hilal Masa Birimi’nden, Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nden veya Tosya Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden yapabilecek.

Tosya Belediyesi, şehzadeler şehri Amasya’nın tarihi sokaklarını, kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen tüm kadın vatandaşları tamamen ücretsiz olarak düzenlenen gezi programına katılmaya davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin