Reklam
Reklam

Bayern Münih, Devler Ligi’nde Real Madrid’i konuk edecek

251 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2024 10:36 tarihinde yayınlandı
0

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih, yarın sahasında Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Allianz Arena’da oynanacak müsabaka ile iki takım, Devler Ligi’nde 21. kez rakip olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final aşaması, dev bir mücadeleye sahne olacak. Şampiyonlar Ligi’nin iki güçlü takımı Bayern Münih ile Real Madrid, yarı final ilk maçında yarın TSİ 22.00’da Allianz Arena’da karşı karşıya gelecek. Müsabakanın rövanşı ise 8 Mayıs Çarşamba günü Santiago Bernabeu’da oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 21. randevu

Bayern Münih ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bugüne kadar 20 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda iki takım da 9’ar galibiyet elde ederken, 2 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. Kırmızı-beyazlılar, bu maçlarda 32 gol atarken, eflatun-beyazlılar 35 golle karşılık verdi. İki ekip, son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2017-2018 sezonunun yarı final aşamasında rakip olmuştu. İlk maçı Real Madrid deplasmanda 2-1 kazanırken, rövanş karşılaşması 2-2 beraberlikle sonuçlanmış ve Madrid temsilcisi finale çıkmıştı.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon namağlup

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Union Berlin, Napoli ve Braga ile C Grubu’nda yer alan Real Madrid, grubunu 18 puanla namağlup lider tamamladı ve bir üst tura yükseldi. Son 16 turunda Leipzig ile karşılaşan İspanyol ekibi, ilk maçta 1-0 yendiği rakibi ile ikinci karşılaşmada 1-1 berabere kalarak çeyrek finale çıktı. Çeyrek finalde de son şampiyon Manchester City’i penaltılarla eleyen Madrid temsilcisi, adını yarı finale yazdırdı.

Bayern Münih, zorlu rakipleri eledi

Bu sezon Devler Ligi’nin grup aşamasında Manchester United, Galatasaray ve Kopenhag ile mücadele eden Bayern Münih ise A Grubu’nu 16 puanla lider tamamladı. Son 16 turunda Lazio ile eşleşen Alman temsilcisi, ilk maçta 1-0 yenildiği rakibini rövanş müsabakasında 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Bayern Münih, çeyrek final aşamasında da Arsenal’a karşı 2-2 ve 1-0’lık sonuçlarla üstünlük kurarak yarı finale yükseldi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Eşini boğup kahve kupasıyla yüzünü parçalayan koca hakkında ağırlaştırılmış müebbet talebi

esini bogup kahve kupasiyla yuzunu parcalayan koca hakkinda agirlastirilmis muebbet talebi EVfAZE69
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da eşini boğarak seramik kahve kupasıyla yüzünü parçalayarak öldürdüğü iddia edilen sanık hakkında hazırlanan iddianame, mahkeme tarafından kabul edildi. Sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına önümüzdeki aylarda başlanacağı öğrenildi.

İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi’nde ikamet eden Yücel Günegül (49) ile 25 yıllık eşi, 4 çocuk annesi Fatma Günegül (41) arasında uzun süredir ’kıskançlık ve aldatılma’ iddiaları nedeniyle sorunlar yaşandığı öğrenildi. Çift arasında daha önce de şiddet olaylarının meydana geldiği, Yücel Günegül’ün 9 Nisan 2025 tarihinde eşini bıçakla omzundan yaraladığı, boğazını sıktığı ve darp ettiği gerekçesiyle tutuklandığı, daha sonra yargılama sırasında tahliye edildiği belirtildi.

25 Eylül 2025 tarihinde Yücel Günegül’ün, eşi Fatma Günegül’e “Hadi kalk gidelim köye doğru, sürprizim var sana, güzel yerlere götüreceğim seni” diyerek birlikte dışarı çıktıkları ve Canik ilçesi Hacınaipli Mahallesi’ndeki kendilerine ait köy evine gittikleri öğrenildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Yücel Günegül’ün, aldatılma iddiaları nedeniyle eşiyle yeniden tartışmaya başladığı belirtildi.

İddiaya göre Yücel Günegül, eşinin başını duvara vurup yere yatırdıktan sonra bir eliyle boğazını sıktı, diğer eliyle ise seramik kahve kupasıyla yüzüne defalarca vurdu. Evin balkon kısmında meydana gelen olayda Fatma Günegül hayatını kaybetti. Eşinin üzerine yorgan örten Yücel Günegül, daha sonra aracıyla Asarcık ilçesi istikametine doğru yola çıktı.

Gece saatlerinde Asarcık İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından alkollü araç kullandığı gerekçesiyle durdurulan Yücel Günegül’ün görevlilere direnmesi üzerine hakkında ’görevi yaptırmamak için direnme’, ’görevli memura mukavemet’ ve ’alkollü araç kullanmak’ suçlarından işlem yapıldı. Gözaltına alınan şahıs, adli rapor alınmak üzere Asarcık Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Burada ayakkabısında kan izi fark eden polis ekipleri, ayakkabı ve çoraplarını kontrol etti. Çoraplarında da kan lekeleri bulunması üzerine sorgulanan Günegül, ilk olarak ayağına çivi battığını öne sürdü. Ancak polisin şüphelenmesi üzerine eşinin başını duvara vurduğunu ve boğduğunu itiraf etti.

İhbar üzerine olayın yaşandığı eve giden Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Fatma Günegül’ü ölü olarak buldu. Olayın ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Yücel Günegül hakkında cumhuriyet savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, ’eşe karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Hazırlanan iddianame Samsun 6. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilirken, sanığın önümüzdeki eylül ayında hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin