Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Nisan, 2015 14:43 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Vergili Makamını Yenişehir’e Kurdu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Yenişehir Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Vergili, mahallede oluşturulan Başkanlık Makamında mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.
Yenişehir Mahalle Muhtarı Sadettin Kandakoğlu, mahalleleriyle ilgili konuşmasında; “Başkanım Mahalleme geldiğiniz için ve bizi dinlediğiniz için teşekkür ediyorum. Mahallemde birkaç sorunumuz var. Mahallemdeki çöp konteynırlarının birkaç tanesinin tekerlekleri kırık olduğundan dolayı sıkıntılar yaşıyoruz. Çöp konteynırın yenisiyle değiştirilmesini veya tamir edilmesini istiyorum. Diğer bir konu ise doğalgaz çalışmalarından dolayı kırılan kaldırımların tamir yapılmasını istiyorum” dedi.
Başkan Vergili, Temizlik İşleri Müdürünü arayarak çöp konteynırları ile ilgili yenisiyle değiştirelim veya tamir edelim talimatı verdi. “Havaların ısınmasıyla tüm mahalle ve caddeleri elden geçiriyoruz. Yenişehir Mahallesi ile ilgili kaldırım çalışmamız programımızda var” dedi.
Başkan Vergili mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Yenişehir Mahallesi Gezici Başkanlık Ofisi oluşturulan Başkanlık makamından ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukteki kavganin nedeni yol verme tartismasi cikti q6v6iJ9K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’teki kavganın nedeni “yol verme” tartışması çıktı

Karabük’te araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavganın, trafikte yaşanan yol verme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

100. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen olayda, araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerin 12’si polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Emniyetteki işlemleri bugün tamamlanan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık ifadesinin ardından 2’si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, yol verme tartışmasından kaynaklandığı belirlenen kavgaya karışan 12 şüpheli hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 168 lira idari para cezası uygulandığı bildirilirken, yapılan aramada 5,66 gram metamfetamin ele geçirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin