Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, esnaf ziyaretlerine sanayi esnafıyla kahvaltı yaparak başladı.
Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, esnaf ziyaretlerine sanayi esnafıyla birlikte kahvaltı yaparak başladı. Turhal Sanayi Sitesi’nde düzenlenen çay ve simit kahvaltı programına katılan Erdem Ural, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.
Başkan Ural; “Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Seçim zamanında sanayi sitemizi 3 defa ziyaret etmiştik. Bizleri çok güzel karşılamıştınız, teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde de verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Esnaf bir kardeşiniz olduğum için de teveccüh gösterdiğinizin farkındayım" dedi.
Seçim sürecinde sanayideki problemleri konuştuklarını hatırlatan Ural, en büyük problemlerden birinin su baskınları olduğunu belirterek; “Bütçe planlarımızı hazırladıktan sonra sanayi sitemizin altyapısı ile ilgili çalışmalarımıza başlayacağız. Derdimiz hizmet etmek, başka bir gayemiz yok. Öncelikle kapımız sonuna kadar esnafımıza açık. Turhal’ı birlikte fikir alışverişi yaparak en iyi şekilde yönetmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
Erkan Sözeri: “Çok söylenecek bir şey yok, bir alt lige düştük”
Trendyol 1. Lig’de Çorum FK’ye 2-1 mağlup olmasıyla 2. Lig’e düşen Şanlıurfaspor’da Teknik Yönetici Erkan Sözeri, üzgün olduğunu belirterek, "Çok söylenecek bir şey yok, bir alt lige düştük" dedi.
Trendyol 1. Lig 37. haftasında Şanlıurfaspor deplasmanda karşılaştığı Çorum FK’ya 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Şanlıurfaspor küme düştü. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Yöneticisi Serkan Sözeri, grubu ve kadroyla ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını lakin ligden düştüklerini söyledi.
Şanlıurfaspor’un tekrar küllerinden doğacağına inandığını belirten Sözeri, "Çok söylenecek bir şey yok, bir alt lige düştük. 78. dakikaya kadar maçı disiplinli, 1-0 önde götürdük lakin yediğimiz golden sonra, beraberlik bize yetmiyordu. Uzatmalarda da risk aldık ve kontrataktan mağlup olarak döndük. Burada oyuncular ellerinden geleni yaptı. Demek ki bu kadar yapıyorlar. Bütün döneme baktığımız vakit çok dalgalı, inişli çıkışlı grafik, ondan sonra da kazanılan bir Pendik maçı var. Ondan sonra Cihat hocanın istifa etmesi, daha sonra da ben buraya son 3 maç için geldim. Yardım etmeye geldim, elimden geleni yapmaya çaba ettim. Kötü da olmadı. Geçen hafta VAR’dan iptal edilen bir golümüz var. 5 dakika izleniyor, el varsa vardır. Bu haftaki golümüz iptal edildi. Bunları üst üste koyduğunuz vakit niçin bu kadar VAR’da izleniyor? Artık bu iptal edilen golün incelemesi de 3-4 dakikayı geçti. Ofsayt varsa vardır, yoksa yoktur. Natürel bunlar işin başka modülleri. Değerli olan Şanlıunfaspor’un tekrar ayağa kalması, küllerinden tekrar doğması. Ben çok üzgünüm. Antrenörlük hayatımda birinci sefer bu türlü bir travma yaşadım. Bu da beni çok üzdü. Bu riske girilir miydi, ben Şanlıurfaspor’daki kimi beşerler için taşın altına elimi soktum, hayır demedim. Pişman da değilim lakin çok üzüldüğüm ortada. Sözler düğümleniyor diyoruz ya o denli. Şampiyonluk yaşadım, penaltılarla play-offu kaçırdık. Bir sürü muvaffakiyet kıssası olduktan sonra bu türlü bir travma karşısında ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Artık Şanlıurfaspor kendi yolunu çizecek. Şanlıurfaspor birinci kere düşmüyor, bir kere daha olmuştu, tekrar üst çıktı. Güçlü idareyle tekrar ayağa kalkacaktır diye düşünüyorum. Ben özür dilemem gerekiyorsa özür diliyorum. Takımımla birlikte elimden geleni yaptım, oyuncular da yaptı. Fazla da yapacak bir şey yok. Herkesin yolu açık olsun" diye konuştu.