DÜZCE(İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Düzcespor’un akşam idmanını takip etti. Futbolcularla kısa bir süre sohbet eden Faruk Özlü, futbolculara baklava ikram etti.
TFF 2. Lig Kırmızı gurupta mücadele eden Düzce Cam Düzcespor bu hafta sonu kendi evinde oynayacağı Arnavukköy Belediye Spor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Adnan Şentürk yönetiminde sürdürüyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de akşam yapılan antrenmanı izledi futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. Faruk Özlü, futbolcuların ağızlarını tatlandırarak elleriyle baklava ikram etti.
Başkan Özlü, “Şehrimizin spordaki yegane temsilcisi Düzcesporumuzun kıymetli futbolcuları ve teknik heyetini antrenmanlarında ziyaret ettik. Şampiyonluk, onu en çok isteyenin olacak, çalışmaya devam çocuklar” dedi.


0
Başkan Özlü’den futbolculara baklava
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

