Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
26 Aralık, 2023 14:02 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse’den Sanayi Esnafına Ziyaret

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Safranbolu Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Esnafların yeni yılını kutlayan Köse, aynı zamanda her sayfasında Safranbolu’nun farklı bir güzelliğini barındıran fotoğraflarla süslü yeni yıl takvimi, Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırlanan oto kokusu ve masa takvimlerini esnaflara hediye etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse beraberinde Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Meclis Üyesi Kemal Akgül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bahadır Acar ile Kültür Müdürlüğü personelleri ile birlikte Safranbolu Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Sanayi esnafının tek tek kapısını çalan Başkan Köse esnaflarla sohbet ederek görüş alış verişinde bulundu. Girdiği her dükkânda esnafların yeni yılını kutlayarak bol kazançlar dileyen Başkan Köse aynı zamanda Safranbolu fotoğrafları ile oluşturulan 2024 yılına özel duvar ve masa takvimleri ile Cumhuriyet’in 100. yılı için hazırlanan oto kokularını esnaflara dağıttı. Sanayi esnafı Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken yeni yılın ilk hediyeleri için de kendisine teşekkür etti. (Ramazan Öztürk)

Baskan Kose Sanayi Esnafinin Yeni Yilini Kutladi2 jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin