Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Ocak, 2023 14:35 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse Barış Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Barış Mahalle Muhtarı Şahin Yavuz tarafından organize edilen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Göztepe mevkiinde bulunan Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonunda düzenlenen toplantıda birim müdürleri de hazır bulundu.

Toplantının başında geçen sürede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Köse, Hanımevinden Halk Masalarına, Konsept Parklardan Kreşe, Asfalttan temizliğe kadar tüm çalışmalardan bahsederek,  Barış Mahallesinin ivedilikle beklediği imar planı hakkında da açıklamalar yaptı.

İlginin yoğun olduğu ve Mahalle Muhtarı Şahin Yavuz ile mahalle sakinlerinin talep ve önerilerinin dinlendiği ve sohbet havasında geçen bölümün ardından toplantı sona erdi.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Esnaf ziyaretlerimiz, ev ziyaretlerimizin yanı sıra yoğun iş temposundan fırsat buldukça mahallelerde de toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarda mahalle sakinlerimiz ile birlikte problemleri birlikte çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Elif Köse, “ Her daim ifade ettiğimiz gibi tek amacımız bizlere miras olarak bırakılan bu güzel şehre en iyi, en güzel hizmeti verebilmek. Bu nedenle mesai arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden imkanlarımız dahilinde var gücümüzle çalışıyoruz. Ben bir kez daha değerli muhtarımıza ve Barış Mahalleli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin