blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya mahalleleri gezip sorunları yerinde tespit ediyor

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Adatepe Mahallesinde, Mahalle Muhtarı Davut Çayır ile birlikte mahalleyi gezip mahallede ki sorunları yerinde inceleyerek istişarelerde bulundu.
Başkan Çetinkaya, mahalle gezisi sırasında özellikle altyapı, yol, park ve temizlik konularına odaklandı.
Mahalledeki sorunlu bölgeleri tek tek gezerek, yapılması gereken çalışmalar hakkında ekibiyle görüş alışverişinde bulundu. Çetinkaya, “Sorunları yerinde tespit etmek, çözüm üretme sürecinde çok daha etkili oluyor. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermek önceliğimizdir. Mahallemizin her köşesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Sizlerin desteği ve önerileriyle Karabük’ü daha güzel bir yer haline getireceğiz” dedi.
Ziyaret boyunca mahalle sakinleriyle birebir görüşen Çetinkaya, onların istek ve şikayetlerini dinledi. Özellikle çocuk parklarının bakımı, sokak aydınlatmaları ve atık yönetimi konularında gelen talepleri not alan Çetinkaya, ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Mahalle sakinlerinden biri, “Başkanımızın bizimle yakından ilgilenmesi ve sorunlarımızı dinlemesi bizi çok mutlu etti. Umuyoruz ki kısa sürede çözümler üretilecektir” diye konuştu.
Özkan Çetinkaya, mahallede yapılacak projeler hakkında da bilgi verdi. Adatepe Mahallesi’nde yeni yeşil alanlar oluşturulması, çocuk oyun parklarının yenilenmesi ve sokakların daha temiz ve düzenli hale getirilmesi için çalışmaların kısa sürede başlayacağını belirtti. Ayrıca, altyapı çalışmalarının da hızlandırılacağını ve vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürdürebilmesi için kentsel dönüşüm noktasında gerekli adımların atılacağını ifade etti.
Belediye Başkanı Çetinkaya, toplumla dayanışmanın ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaparak, tüm vatandaşları belediyenin projelerine destek olmaya davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 09:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da 150 yıllık Tarihi Konakta Çıkan Yangın Söndürüldü

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaklaşık 150 yıllık tarihi konak çıkan yangın kontrol altına alınırken, 7 kişi son anda kurtuldu.

İzzetpaşa Mahallesi Akseki Sokak'ta Pınar Ç.'ye ait 3 katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden bir kişinin sese uyanması sonrası yangını fark eden 5'i çocuk olmak üzere 7 kişi son anda kendilerini dışarı attı. Alevler kısa sürede tüm evi sararken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin 2 saatlik müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaklaşık 150 yıllık olan tarihi konak tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin