Başkan Altıkulaç, AK Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Kasım, 2023 08:48 tarihinde yayınlandı
0
1

Başkan Altıkulaç, AK Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı

Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, AK Parti’den Devrekani Belediyesi için yeniden aday adaylığını açıkladı.

Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, yaptığı yazılı açıklamasında, AK Parti’den Devrekani Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunacağını belirterek, “Kıymetli hemşehrilerim, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde, Adalet ve Kalkınma Partimizden Devrekani Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaat edeceğim. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin yetkili organlarının takdir ve tensipleri ile seçimlerde siz çok kıymetli hemşehrilerimin takdir ve teveccühleri ile önümüzdeki dönem için başta başlattığımız projelerin bitirilmesi ve ileride sizlerle paylaşacağım yeni projelerin Devrekani’mize kazandırılması için var gücümle çalışacağıma söz vererek şimdiden kendimi ve ekibimi önce Allah’a sonrada sizlere emanet ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Nisan, 2026 13:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Platformu ilçenin ihtiyaçlarını görüştü

Yenice Platformu, ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Toplantıya Platform Başkanı ve eski belediye başkanlarından Mustafa Akay başta olmak üzere, önceki belediye yazı işleri müdürü Mehmet Turgut, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu, Şoförler Odası Başkanı Sedat Çakıl, Emekliler Derneği Başkanı Tuncay Arslan, Yüksekokul Derneği Başkanı Mücahit Toprak, Engelliler Derneği Başkanı Yusuf Onur ve Yenice Gazetesi’nden Fahri Eliyeyoğlu katıldı.

Gündeme ilişkin konuların ele alındığı toplantıda, ilçenin öncelikli ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler masaya yatırıldı. Katılımcılar, Yenice’nin kalkınması için kurumlar arası iş birliğinin gerekliliğine dikkat çekerek, ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin