Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ekim, 2016 13:37 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Aksoy’dan Safranbolu Mavi Ateş Gurubuna 90 Adet Kombine

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un girişimleri sonucunda Safranbolu Mavi Ateş Gurubuna 90 adet kombine dağıtıldı. Kalabalık bir taraftar gurubu Başkan Aksoy’u ziyaret ederken Safranbolu Mavi Ateş Tribün Lideri Abdullah Aydoğan, “Safranbolu Belediye Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy’un koyu bir Kardemir Karabük Spor taraftarı olduğunu biliyoruz. Bunun yanında maçlara gençlerimizin rahatça gidebilmeleri adına da kendileri araç tahsis ediyorlar. Bu gün ise yine Safranbolu gençlerine kombine konusunda destek oluyor ve kartlarımız teslim ediyorlar. Biz Safranbolu gençleri olarak Sayın Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır, sağ olsunlar. İnşallah Karabük Sporumuz ile birlikte çok daha güçlü olacağız” dedi. Başkan Aksoy ise “Karabük’ümüzün en önemli değerlerinden birisi de Kardemir Karabük Spordur” dedi. Safranbolu olarak bu önemli değere sahip çıktıklarını söyleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Ben farkındayım ki takımımız hangi ligde olursa olsun daima arkasında oldunuz. Yine biliyorum ki hem içerde hem dışarıda yağmur, çamur, kar demeden cefa çektiniz. Ben öncelikle Safranbolu’da ikamet edip Karabük Sporu yalnız bırakmadığınız için öncelikle sizleri kutluyorum. Bu kapsamda bizler Safranbolu Belediyesi olarak bir tribün oluşturmak istedik. Safranbolu’da oturan Mavi Ateş Taraftarına 90 adet kombine alık. Bunun yanında maraton tribününde de komple Safranbolulular olarak dolduracağız. Hem personelimiz hem esnafımız, gençlerimiz tribündeki yerini alacak. Karabük Spor bizim en önemli gurur kaynaklarımızdan birisi” şeklinde konuştu. Tribünde gelişen bazı olaylardan dolayı taraftarın takımından ayrı kaldığını ancak takımımıza yeniden kavuştuğumuzu ifade eden Başkan Aksoy; ” Sevgili gençler sizlerden de istirham ediyorum, takımımızın sonuna kadar arkasında duralım. Ancak kurallar çerçevesinde duralım. Safranbolu olgunluğunu tribünlerde yansıtalım. Ben inanıyorum ki bizler takımımızı desteklediğimiz sürece takımımız da bizleri sevindirmeye devam edecektir. Değerli gençler ben yeniden sizlere takımımıza sahip çıktığını için teşekkür ediyor, Safranbolu’nun Kardemir Karabük Sporun arkasında dim dik durmaya devam edeceğini belirtmek istiyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9ac5d3b 84de 4287 9e7d 7cfa6fb4517d
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
07 Mayıs, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı
0

ATATÜRK’E HAKARET CEZASIZ MI KALDI?

Atatürk paylaşımıyla gündeme gelen Sağlık-Sen Yöneticisinin Belediye ziyareti tepki çekti

Geçmiş yıllarda Mustafa Kemal Atatürk hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Karabük Şube Başkan Yardımcısı Nurettin Çamlıca’nın, Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş ile birlikte Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’yı ziyaret etmesi yeni tepkilere yol açtı.

Yaklaşık üç yıl önce Çamlıca’nın kişisel X hesabından yaptığı ve daha sonra kaldırıldığı belirtilen paylaşımda, Atatürk hakkında “İslami yönü iyi değil”, “İslam’ı yok etmiş” ve “İslam düşmanı” gibi ifadeler kullandığı öne sürülmüştü. Söz konusu görüntülerde ayrıca Çamlıca’nın, Atatürk’ün eleştirilemeyeceği yönündeki toplumsal yaklaşımı sorguladığı ve Cumhuriyet’in kurucusunu yalnızca askeri yönüyle başarılı bulduğunu ifade ettiği görülmüştü.

Paylaşımın kamuoyunda geniş yankı uyandırmasının ardından Sağlık-Sen Karabük Şubesi Yönetim Kurulu olağanüstü toplanmış, Nurettin Çamlıca hakkında disiplin süreci başlatılmıştı. Hazırlanan disiplin dosyasının, sendikanın en üst karar organlarından biri olan Genel Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiği açıklanmış, Çamlıca’nın ihraç edilebileceği yönünde değerlendirmeler yapılmıştı.

Ancak aradan geçen sürede Çamlıca’nın Sağlık-Sen Karabük Şubesi’nde başkan yardımcılığı görevini sürdürdüğü öğrenildi. Son olarak Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş’un Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’ya gerçekleştirdiği ziyarette Çamlıca’nın da yer alması, çeşitli kesimlerin yeniden tepkisini çekti.

Kamuoyunda oluşan eleştirilerde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında yapılan söz konusu paylaşımlara rağmen Çamlıca’nın görevine devam etmesi tartışma konusu oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin