Bartın’ın en yoğun caddesinde deney yapılacak - Karabük Haber Postası
bartinin en yogun caddesinde deney yapilacak RuHrKdBq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’ın en yoğun caddesinde deney yapılacak

Bartın’ın en ağır caddesinin trafiğe kapatılabilmesi emeliyle 3 günlük deney yapılacak.

Bartın’ın en ağır caddesi olan Şadırvan’ın araç trafiğine kapatılması ve kent merkezindeki trafik yoğunluğun azaltılması hedefiyle deneme yapılacak. Vilayet Trafik Komitesi kararı, Bartın Belediyesi ve Bartın Emniyet Müdürlüğü koordinasinde birtakım caddelerde trafik düzenlemesi yapıldı. Trafiğin sağlanacağı güzergahlarda subalama çalışması yapılarak, trafik levhaları siyah poşet ile kapatıldı.

Güzergahlardaki düzenleme ve çalışmalar gün uzunluğu devam ederken, yeni belirlenen güzergah ve taraflardaki trafik akışına trafik 17 Nisan Perşembe günü sabah başlanacak. 3 gün boyunce devam edecek deneme ile trafiğin kalıcı olarak verilebilmesi maksadıyla eksikler ve muhtaçlıklar tespit edilecek.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, düzenleme kapsamında birtakım yolların kapatılacağını, kimi yolların gidiş geliş istikametlerinin aksine çevrileceğini kaydetti.

Denemenin başarılı olması halinde Bartın’ın en ağır caddesi Şadırvan, araç trafiğine kapatılarak, yalnızca yayallar için hizmet verecek.

Deneme başarılı olursa Şadırvan Caddesi, 18 yıl evvel araç trafiğine kapatılan Hükümet caddesinden sonra kent de, araç trafiğine kapalı ikinci caddesi olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda 1 mayis isci bayrami coskusu xDOXQjm4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkusu

Trabzon’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Caddesi’nde bir araya gelen sendika temsilcileri ve vatandaşlar, sloganlar eşliğinde Atatürk Alanı’na yürüdü. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüşün ardından alanda miting düzenlendi. Programda, ülkede son dönemde yaşanan üzücü gelişmeler nedeniyle eğlence etkinliklerine yer verilmedi.

Mitinge bir konuşma yapan Türk-İş Trabzon İl Başkanı Gökhan Gedikli, “Kadınlar, çiftçiler, emekliler ve esnaf kardeşlerimizin bugün 1 Mayıs. Bugün işçilerin birlik ve mücadele günüdür. 1 Mayıs bayramımız kutlu olsun. Bugün emekçilerin mücadele günüdür. Bugün çalışanların dayanışma günüdür. Bugün insanca yaşam ve çalışma koşullarının kavgasını verdiğimiz emeğin haklarının barış ve özgürlük mücadelesinin sürdürüldüğü gündür” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin