Bartın’daki bir çay bahçesinde başından silahla vurulmuş halde bulunan İbrahim Tunç’un, İstanbul’daki meşhur bir pide salonunun işletmecisi olan ve 2.5 ay evvel vefat eden Osman Güleç’in yeğeni olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye nazaran Bartın’ın Kemerköprü Mahallesi Halatçıyaması sokaktaki bir çay bahçesinde sabah saatlerinde kanlar içerisinde cesedi bulunan İbrahim Tunç’un birinci belirlemelere nazaran silahla intihar ettiği öğrenilirken, İstanbul Kadiköy’de bulunan meşhur bir pide salonunun işletmecisi olan Osman Güleç’in yeğeni olduğu belirtildi. Dayısı Osman Güleç’in yanında çalışan İbrahim Tunç’un, yaklaşık 2.5 ay evvel vefat etmesinin akabinde işten ayrılarak, 7 Şubat 2025 tarihinde Bartın’a geldiği öğrenildi.
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca Beldesi Kızıllar Köyü Ören mahallesinde yaşadığı öğrenilen İbrahim Tunç’un İstanbul’da yaşayan dayısı Osman Güleç’in ise kanser rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 2.5 ay evvel vefat ettiği öğrenildi.


Bartın’da kanlar içerisinde cesedi bulunan genç, İstanbul’daki meşhur pide ustasının yeğeni çıktı
Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi
Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.
Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.
Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.
Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

