Bartın’da 2 katlı eski bir evin alt katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri içerisi duman dolu evde dakikalarca arama çalışması yaptı.
Bartın Kanlırmak Caddesi’nde bulunan 2 katlı eski bir evin alt katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede alt kattaki daireyi sararken, her iki katta dumanla doldu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis, ambulans ve elektrik şirketi teknik ekipleri sevk edildi. Polis olay yeri çevresinde geniş güvenlik tedbiri alırken itfaiye ekipleri ise alevlere müdahale etti. Yaşanacak olumsuz bir duruma karşı ise bölgeye yönlendirilen sağlık ve elektrik dağıtım şirketi teknik ekipleri hazır bulunurken, polis ekipleri karayolunu bir süreliğine trafiğe kapattı.
Alevlere müdahale ederek kısa sürede söndürmeyi başaran itfaiye ekipleri, yangının sebebini belirlemek için çalışma yürütürken, yangın anında evlerde kimsenin bulunup bulunmadığını araştırdı. Evin alt katında diyaliz hastası bir kadının, üst katta ise yalnız yaşayan bir erkek şahsın bulunduğu ihbarı üzerine ise ekipler her iki daireyi ve bahçeyi didik didik aradı. Dakikalarca evde kalan ekipler, bina ve çevresinde yaptığı incelemede alevler arasında kimsenin bulunmadığını öğrenince derin nefes aldı.
Odaları dumanla dolan her iki daireye kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri henüz sebebi belirlenemeyen yangının sobadan yada elektrik enerji hattından çıkmış olabileceğini ifade etti. Yangının kesin sebebi araştırılan olayda can kaybı yada yaralanan olmadı


Bartın’da 2 katlı evde yangın paniği
Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.
Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.
22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

