Çorum’da kontrolden çıkan otomobil orta refüjdeki bariyerlere çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralandı.
Kaza Çorum-Samsun Karayolu Hasan Zahir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.T. idaresindeki 34 DTT 051 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki bariyerlere çarptı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekibi ve polis ekibi sevk edildi. Kazada hafif şekilde yaralanan araç sürücüsü, olay yerine gelen ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazalı otomobil ise çekici vasıtasıyla otoparka çekildi.


Bariyerlere çarpan aracın sürücüsü yaralandı
KOF-DER’den müzik şölenine davet
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.
KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.
Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.
KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

