Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Aralık, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Baraka yangınında hayatını kaybetti

Bartın’da barakada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, Çaydüzü Mahallesi Merkez Balamba mevkiinde meydana geldi. Hüsnü Civelek (57) isimli şahsın yaşadığı barakada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm barakayı sararken, ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldü. İçeride yapılan incelemede yangın sırasında barakada olan Civelek’in cansız bedenine ulaşıldı.

Olay Yeri İnceleme çalışmalarının ardından Civelek’in cenazesi Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Mayıs, 2026 10:42 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’de yerel yönetimlerle istişare toplantısı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman ile AK Partili ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık eden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, yerel yönetim çalışmalarının ele alındığını belirterek, vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Başkan Salt, yaptığı açıklamada, “Milletle bütünleşen yerel yönetimler vizyonumuz doğrultusunda; milletimizin istekleri ve beklentilerini esas alan eser ve hizmet siyasetimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İl Genel Meclisi Başkanımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

Toplantıda şehirlerin ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ile vatandaşların talep ve beklentilerinin değerlendirildiğini aktaran Salt, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin