Reklam
Reklam
banyoda duserek mahsur kalan yasli vatandasin yardimina itfaiye ekipleri yetisti e2EPLuxb jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ağustos, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Banyoda düşerek mahsur kalan yaşlı vatandaşın yardımına itfaiye ekipleri yetişti

Kastamonu’da bir evin banyosunda düşerek mahsur kalan 84 yaşındaki vatandaş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, gece saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Beyler Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 84 yaşındaki vatandaş evin banyosunda düşerek mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından düşerek mahsur kaldığı yerden çıkartılan yaşlı kadın, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yaşlı kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dunya kupasi heyecani yenisehir yazlik sinemasinda yasanacak 2XiQ3gJB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Dünya kupası heyecanı Yenişehir Yazlık Sineması’nda yaşanacak

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenecek organizasyonla vatandaşlar, Dünya Kupası heyecanını Yenişehir Yazlık Sineması’nda kurulacak dev ekranda birlikte yaşayacak.

Karabük Belediyesi, kentte sosyal ve kültürel hayatı canlandırmaya yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Belediye tarafından hazırlanan program kapsamında vatandaşlar, Dünya Kupası karşılaşmasını Yenişehir Yazlık Sineması’nda dev ekrandan izleme fırsatı bulacak.

Karabük’ün önemli sosyal yaşam alanlarından biri olan Yenişehir Yazlık Sineması’nda gerçekleştirilecek etkinlik, 14 Haziran Pazar günü saat 04.30’da Yenişehir Çamlık Camii’nde kılınacak sabah namazıyla başlayacak. Namazın ardından saat 05.30’da Karabük Belediyesi tarafından vatandaşlara çay ve çorba ikramı yapılacak. Saat 07.00’de başlayacak karşılaşma ise dev ekrandan takip edilecek.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, tüm vatandaşları programa davet ederek, amaçlarının şehirde birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek olduğunu söyledi.

2002 Dünya Kupası’nın toplumun hafızasında özel bir yere sahip olduğunu belirten Çetinkaya, “2002 Dünya Kupası’nda millet olarak unutulmaz günler yaşamış, aynı sevinçte ve aynı heyecanda buluşmuştuk. O günlerin coşkusunu ve birlik ruhunu yeniden yaşamak istiyoruz. Yenişehir Yazlık Sinemamızda hemşehrilerimizle birlikte Dünya Kupası heyecanını paylaşacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Pazar sabahı vatandaşlarla önce sabah namazında buluşacaklarını ifade eden Çetinkaya, daha sonra çay ve çorba ikramında bulunacaklarını, ardından da milli heyecanı dev ekranda hep birlikte yaşayacaklarını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin