Reklam
Reklam
atabari kayak merkezi somestr tatilinin baslamasi ile birlikte ziyaretci akinina ugradi 9FIrISbT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ocak, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Atabarı Kayak Merkezi sömestr tatilinin başlaması ile birlikte ziyaretçi akınına uğradı

Artvin’deki Atabarı Kayak Merkezi sömestr tatilinin başlaması ile birlikte ziyaretçi akınına uğradı.

Karadeniz Bölgesi’nin en değerli kış turizm destinasyonlarından biri olan Atabarı Kayak Merkezi, okulların yarı yıl tatiline girmesi ile birlikte en ağır günlerini yaşıyor. Kent merkezine 18 kilometre aralıkta bulunan ve 2 bin 200 metre rakıma sahip olan Mersivan Dağı’nda yer alan kayak merkezi, tatilcilerle dolup taşıyor. Bilhassa kayak severlerin ilgisini çeken Atabarı Kayak Merkezi, kış turizminin bölgedeki can damarlarından biri olmaya devam ediyor. Tatilciler, kar kalitesi ve pistlerinin uygunluğu ile tercih ettikleri merkezde kayak yapmanın yanı sıra, dağ görüntüsünde yürüyüş yaparak kışın tadını çıkarıyor.

Atabarı Kayak Merkezi’nin, Artvin ve etraf vilayetlerden gelen konuklarına sunduğu bu eşsiz tabiat ve spor imkanları, bölgenin turizm iktisadına kıymetli bir katkı sağlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin