Reklam
Reklam

Asfalt Çalışmaları Hızlandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ekim, 2014 14:57 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi ekipleri Sonbahar mevsiminde de havaların iyi gitmesini fırsat bilerek asfalt ve yama çalışmalarına hız verdi.

 

Karabük Belediye sınırları içerisindeki doğalgaz çalışmasından dolayı bozulan yolları tamir çalışmalarına hava şartlarının elverdiği ölçüde devam eden Belediye ekipleri, havaların düzelmesi ile çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye ekipleri, şehrin en önemli arterlerinden Atatürk Mahallesi ve Kapullu Mahallesi’nde asfalt kaplama ve yama çalışmalarını sürdürürken,  ara sokaklarda da asfalt çalışmalarına devam ediyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin